andyyeung0927 發表於 2007-8-2 16:47:11

呢樣真係厲害喎:77: 不過我睇要過多幾百年人類先可以解開呢個謎

Kenny 發表於 2007-8-6 22:29:16

夠竟有冇咩....:98: :98: :98:

主角 發表於 2007-9-21 23:05:45

唔系唔可能。
如果真系有就同進化問題有關,動物之所以會進化系因為要適應環境,就好像深山大野人一樣,因為長期需要受到冰冷D空氣﹐所以他D進化到長毛(周身毛)身體比較大只﹐比較耐冷甘

Longman 發表於 2007-10-14 16:56:55

我之前睇書都有睇過類似的東西.
就好似話百慕達三角洲呢... 水底都有個金字塔的.
會影響d咩咩儀器的...

至於真係實係點就唔知了.
可能真係有海底人@@

sfa01068 發表於 2007-10-23 20:44:42

Oh! Whats that!:57;

死氣之火 發表於 2007-10-28 16:35:18

:60; 外星係有可能,但係照上面GE資料形容戈條蜥蜴人係冇著太空衣GE
外星人唔照太空衣就會好似我地人唔著太空衣去其他星球咁,因為每個星球氣壓唔同,唔著太空衣去其他星球生物會壓扁,所以一定唔係外星人,應該係住係深海一D人未GE生物姐

richardhui 發表於 2007-11-13 16:10:16

oh my god!!!

傻乂一丁 發表於 2007-11-19 20:40:08

死la~    海底會唔會侵略我地???:44; :44; :44;

最後之勝利 發表於 2007-12-12 13:11:39

種種離奇古怪的水下發現,不禁使人回想起1938年的那件事:在愛沙尼亞的朱明達海灘上,出現了一個雞胸、扁嘴、 圓腦袋的「蛤螟人」。當它發現有人在跟蹤它時,便一溜煙地跳進了波羅的海?。時過半個世紀,在美國南卡羅萊納州比維市效區沼澤地?,多次出現一個半人半獸的「蜥蠍人」:身高達2米,有一對紅眼, 全身披滿厚厚的綠色鱗甲, 每只手僅3根手指,直立行走,力氣驚人,能輕而易舉地掀翻汽車,跑起來比汽車還快....
:64; 我係一個日本 電視節目 到睇到好似差5多ge 生物.:71;

tommychung219 發表於 2007-12-18 12:18:03

原帖由 暗龍 於 2007-7-31 11:45 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
海底竟然有人的存在0.0咁佢地點樣吸氣的

咁佢地可能好似魚咁呼吸呢..
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 海底竟然有人的存在 !?