pokemon2420 發表於 2007-5-12 22:29:46

意見

我覺得呢 應該整個幾lv去邊度打怪的區:37:

014702580369 發表於 2007-5-24 19:02:42

1lv-15lv go to cang zhou de up

6749937 發表於 2007-6-5 00:19:16

不過現加d人一開始就去大草場升jor
50lv 就結婚去崖門升:06: :06:

cat001 發表於 2007-6-5 09:48:36

比個最基本的參考你啦,打咩升得最快

你睇番怪物資料都得啦....http://www.tennyy.com/menu_monster1.html
講真,幾lv去邊度打,跟本有咩定律,例如:你夠117lv可以入倒史家唔代表你就夠能加打倒史家d怪.....如果你同d差不多lv的人去打,最理想就係去打番同自己lv接近的怪,又安全唔易死,d怪又容易打死...如果你越級挑戰,就視乎你同幾lv的人組隊囉...但你都只會係做引手...呢d野只屬個人經驗分享...o係個forum度分享下就無妨..:79:

比個最基本的參考你啦,打咩升得最快:
[*]白名黃名怪,即係同你同級或只係高你2lv的怪[*]密度高的怪,例如:白芽南的「紅軟殼龜」、雁門左上的「南獅王」和「綠硬殼龜」、渭州道的「花仙子」、代州道的「大灰熊」[*]你係魔職或者你用魔攻英..就打物防怪,用英的話最好隻英要爆得密(不過一定要確保隻英爆冇上限..同埋隻英唔死先得)[*]你係物職或者你用物攻英..就要用範圍大暴得密再加埋人手打怪谷隻英爆..咁就打咩怪都得[*]一般玩家都係魔防低..最好唔好打識得出技的怪...例如「闇黑義士」、「刀痴」、「六爪魔兵」

頁: [1]
查看完整版本: 意見