wcyalex 發表於 2007-5-5 20:39:49

神秘的採掘場﹐有甚麼的?????(不是石門的)

http://aycu34.webshots.com/image/13833/2004430534206801246_rs.jpg

http://aycu18.webshots.com/image/15177/2003027001930612550_rs.jpg

有誰懂這裡怎樣打撈嗎??:06: :06: :06:

wcyalex 發表於 2007-5-5 20:48:46

我嘗試打撈很久都沒動靜﹐也沒出(開採失敗):07:
有誰懂怎樣在這裡打撈嗎:08: :08:

pokemon22196 發表於 2007-5-5 22:33:09

行埋去點一點採掘場,再用打撈工具~:77: :73:

angus6633 發表於 2007-5-6 01:15:11

不在石门?那在那里?

wcyalex 發表於 2007-5-6 02:33:47

我嘗試過行埋它點打撈的工具﹐但是同在石門個都打撈係唔一樣:03: :03: :03:
石門的打撈我成功﹐但是係呢都唔得囉
呢個打撈場絕對唔係石門個都geh:11: :11: :11:

ringo 發表於 2007-5-6 04:36:56

你依個係,打帝王八爪魚入面既,我都打撈左好耐都冇反應喎.........

wendy6 發表於 2007-5-6 05:18:43

神秘的採掘場﹐有什麼的?????(不是石門的)

:02: 我打撈到修理船的錘子(大):02: 真高興

Elvishhh 發表於 2007-5-6 07:55:45

神秘的採掘場﹐有什麼的?????(不是石門的)

我也是 ......打捞了很久也没反应.....:06: :06: :34: :55: :56:

wcyalex 發表於 2007-5-6 07:58:05

wendy 你係呢個打撈場成功打撈嗎:10: :10: :10:
你點成功的:17: :17: 教下我唔該:12: :12: :12:

pkyuasdf 發表於 2007-5-7 10:34:05

我沒試過
地點係邊到 讓我去試下先:17:
頁: [1] 2
查看完整版本: 神秘的採掘場﹐有甚麼的?????(不是石門的)