genki_matsu 發表於 2007-6-16 12:37:58

睇你咩LV同職業, 

你係MP手, 梗係用戴宗, 可以爆怪o

如果純掛英, 要高攻好過高防, 特別係文人, 可以唔停+hp

你係未轉, 李忠好過戴宗好多, 元氣小, 高攻, 升得快過戴宗好多o
未轉要爆英無用, 爆一陣咪無晒mp

andrew934 發表於 2007-6-16 13:55:05

yalo:05: :40: :28:

andrew934 發表於 2007-6-16 14:03:18

sp use 6 only

andrew934 發表於 2007-6-16 16:01:51

李忠和戴宗有什麼分別﹐也不是hero一個

22782470 發表於 2007-6-16 16:30:11

李忠可以秒怪wo -   -

天﹏b 發表於 2007-6-16 19:35:06

戴宗戴宗戴宗戴宗戴宗戴宗戴宗戴宗戴宗戴宗戴宗

天﹏b 發表於 2007-6-16 19:37:29

我覺得戴宗......

唔記得左 發表於 2007-6-18 23:40:04

我覺得係李忠,因為用得小元氣=-=岩人掛耐機

cat001 發表於 2007-6-20 14:09:58

如果計你唔用外掛黎講,我覺得一定係李忠囉,因為如果兩隻英同lv,李忠物攻係高過戴宗的,而且李只扣得6元氣,你掛成日都ok,100元夠你升16日遊戲時間,即係32個鐘,物攻指數610,食左金槍就770,物攻好高,唯一蝕底係,佢最高只可以升到12lv,物防雖然低過戴宗110,但都可以頂倒黃名怪

但係咁喎,如果你用戴宗都唔錯架,不過佢要用10元氣,雖然單打時佢可以冰怪,但係物攻略低,變相打怪慢左,由於戴宗有爆技,所以通常d人都加防裝唔加攻裝,咁物攻一定低過李忠,但係佢最高可以升到14lv,可能可以補救倒物攻唔夠的問題,我今晚番屋企睇下兩隻爆lv英d攻指,再答你啦

計落條數,兩者有機會差別唔大架

仲有,因為李忠冇扣血爆技,萬一俾人宣死左,都唔會咁肉痛

kelly199573 發表於 2007-6-20 16:42:26

我覺得李忠啦,防同攻都高
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
查看完整版本: 戴宗vs李忠