Tenny 發表於 2007-3-26 16:30:20

朱雀裝備合材料

朱雀裝備合材料

朱雀翅膀:
朱雀之爪x4 , 朱雀之尾x2 , 朱雀原石x4 , 朱雀之冠x1 , 紫玉x20

朱雀手環:
朱雀之骨x10 , 朱雀之爪x4 , 朱雀之尾x2 , 朱雀原石x2 , 鋼x20

朱雀項鍊:
朱雀之骨x20 , 朱雀之淚x4 ,朱雀之眼x4 , 水晶x20

朱雀護腿:
朱雀之冠x2 , 朱雀之尾x4 , 朱雀原石x3 , 朱雀之骨x10 , 鋼x30

朱雀護鏡:
朱雀之淚x4 ,朱雀之眼x5 , 朱雀之灰x15 , 朱雀之冠x2 , 金x20

朱雀石:
聖獸白虎治煉卷軸x1 , 朱雀原石x1 , 朱雀之淚x4 , 朱雀之冠x1

升級朱雀裝備材料

尚書:
聖獸白虎骨x4 , 朱雀之尾x4

司空:
聖獸白虎骨x4 , 朱雀之尾x4

太尉:
聖獸白虎骨x6 , 朱雀之尾x4

主角 發表於 2007-3-26 16:32:05

tenny你那裡找到這些資料的?:00:

Tenny 發表於 2007-3-26 16:37:25

回復 #2 主角 的帖子

剛剛有個朋友比我架, 佢2轉71冇野做.

主角 發表於 2007-3-26 16:48:10

噢﹐原來如此﹐我都系271﹐所以甘得空看論壇和發帖:00: 等出新地圖後又要沖級羅﹐他的資料可靠嗎?:00: 因為朱雀林在到現在都沒出:00:

Tenny 發表於 2007-3-26 16:58:54

回復 #4 主角 的帖子

因為已經有 NPC 啦, 佢係個 NPC 度抄返黎架.

除非個 NPC 錯啦.

主角 發表於 2007-3-26 19:26:53

在那個地圖我也要去找他(npc)

why132 發表於 2007-3-26 19:31:45

嗚嗚嗚嗚嗚我才89lv:12:

zenybank 發表於 2007-3-27 21:48:21

哪些資料有點錯誤:04:

22782470 發表於 2007-3-28 01:00:57

:11: 升lv升得咁易,要白骨同朱雀尾,一定比人抄得好高啦D料:12:

主角 發表於 2007-3-28 02:30:00

問題系好重皮﹐以前白虎洞可以給1次錢打到你頂唔順先返出來﹐現在朱雀林1次錢打1輪﹐又唔系100%拿到野,我進去4次都拿唔到:12: 浪費2百40萬:08:
頁: [1] 2
查看完整版本: 朱雀裝備合材料