carey 發表於 2007-3-20 19:46:33

咩係屈珠&點屈珠

如題!!!:03: :03:

22782470 發表於 2007-3-20 20:09:26

你全身ON哂好似林甲果d EQ
ON你想ON GAeq 上身
之後就100%中

SJK2000 發表於 2007-3-21 01:26:26

見習版主 您好 還是不太明白 可否詳細一些 thank you very much

cat001 發表於 2007-3-21 17:14:46

我都想知

我的9格如下:
左上:林鍊
左 :白虎劍
左下:天哭

頭 :金龍頭/煙花頭
中 :沖甲
鞋 :龍紋鞋

右上:龍紋披風
盾 :白虎盾
右下:林沖玉珮

我想屈珠在白虎盾,請問點屈?

唔該

lchuen 發表於 2007-3-23 21:26:10

我以前睇過1d貼講
武器只得龍棍不可加珠
而龍棍又只得90lv以上既武僧可用
其他職要加珠在武器以外既野都要靠運氣

22782470 發表於 2007-3-24 02:27:27

好似你e+咁ga話
↓就會咁↓

左上:林鍊 ----------------------------入唔到珠(0%)
左 :白虎劍 -------------------------入到珠(70%)
左下:天哭 ----------------------------入唔到珠(0%)
頭 :金龍頭/煙花頭頭 -----------入唔到珠(0%)
中 :沖甲 ----------------------------入唔到珠(0%)
鞋 :龍紋鞋--------------------------入唔到珠(0%)
右上:龍紋披風-----------------------入唔到珠(0%)
盾 :白虎盾--------------------------入到珠(30%)
右下:林沖玉珮-----------------------入唔到珠(0%)

P.S.:左手易入珠過右手,換左可以入珠ga eq 入到ga % 會唔同

cat001 發表於 2007-3-24 13:00:09

:13: 我屈倒呀,屈左落個盾度啦...thks

22782470 發表於 2007-3-24 16:53:47

估唔到你就係果30%"

fungwinghong 發表於 2007-3-24 18:17:55

咁全身唔用eq,只用你要屈的個件eq落身,得唔得:13:

主角 發表於 2007-3-24 18:58:52

是不能的﹐一定要穿起一套先得
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 咩係屈珠&點屈珠