大衛碧咸 發表於 2007-3-17 10:36:06

極速沖1轉

唔知大家知唔知到呢個沖等方法?
首先開一個新id﹐然後將個新id升到50lv﹐有左50lv之後就買張結婚酒席卷同你個2轉id(或者別人o既2轉id)結婚﹐之後就飛去2轉id度吃經驗。
甘樣就好快就可以沖上1轉幾十級架啦(1轉之前你飛去2轉度吃經驗d隊友都唔會踢你走﹐因為你lv低而令到他地打怪經驗多左。)
我個朋友用左1個星期升上1轉再用2個星期由1轉沖到2轉﹐而家他個id已經2轉43級左(只用差唔多1個月多):11:

希望呢個方法幫到大家沖等
***而家我都係甘來升﹐快過你拉怪/掛英黎升好多囉...不過就需要晒錢買個結婚酒席卷:13:

kyosit591527 發表於 2007-3-19 11:37:40

但係2轉做拉經手,
好像唔係太好wo~~

大衛碧咸 發表於 2007-3-19 14:57:32

原帖由 kyosit591527 於 2007-3-19 11:37 AM 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
但係2轉做拉經手,
好像唔係太好wo~~

拉經手?唔係好明你講咩...
其實當你沖到有1轉o既時後應該就好少人俾你坐住吃經架啦(因為你1轉後他地d已經吃無到你o既經啦﹐就算他地仲吃到都唔會係好多)...到果時你可以繼續留係果度幫他地一起拉怪﹐因為果度d怪等級高所以經驗自然會多﹐甘你要沖2轉就會快好多(注意:真係快好多架:00: )﹐壞處係果度d怪等級好高所以分分鐘可能俾怪秒﹐但好處係果度d怪經驗都係超多o既﹐以1轉o既等級黎講...我念唔洗1小時就升1級。

﹣注意:
1)結婚對象一定要2轉以上(因為2轉去到o既地方比較多打d怪等級比較高﹐所以你所得o既經驗亦都會多d)
2)你o既角色一定要係女仔(因為只有女仔才可以飛去男仔度﹐男仔係唔可以飛去女仔度架)
3)呢個方法係需要買結婚酒席卷才可以(因為要結婚一定要有結婚酒席卷﹐同賣最好有少少o既速裝囉...因為1轉過後要幫手拉怪            ﹐   所以有少少速裝拉怪都方便d﹐如果無都無所為啦...平平地買粒加5速石黎加落對鞋度用住先囉)

以上只係我個人意見﹐大家可以參考下:13:

cyl0072171 發表於 2007-3-19 20:19:47

:09: 1lv結到la:05:

大衛碧咸 發表於 2007-3-20 09:16:56

原帖由 cyl0072171 於 2007-3-19 08:19 PM 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
:09: 1lv結到la:05:

1lv結到婚?:07:
要50lv才可以結到啦...1lv點結?:10:
你個server 1lv就可以結婚嗎?:09:

kyosit591527 發表於 2007-3-21 16:11:52

係強wo~~~@@
等我都去s1到同我老婆結下sin^^

angelliu 發表於 2007-3-22 20:25:50

小心比二轉昆銅婚呀:13:

jacky20041995 發表於 2007-3-31 01:53:53

3日都可以1轉啦=.=

打6龜

江湖仔仔 發表於 2007-4-1 11:19:05

1 lv結到我2日1轉兩

hoyin2121 發表於 2007-4-1 17:15:49

升左12個鐘一轉 升到頭暈/.\
頁: [1] 2
查看完整版本: 極速沖1轉