sherrysherry 發表於 2007-3-15 22:33:25

寵物點變精元2

我隻寵成長度已100%,再問寵物大師佢冇話點將隻野變精元???????                                       急急   :10: :10: :10:

極神 發表於 2007-3-15 22:38:19

回復 #1 sherrysherry 的帖子

我只知有老婦,咩真係有npc叫寵物大師咩:10:

大衛碧咸 發表於 2007-3-16 09:20:58

原帖由 sherrysherry 於 2007-3-15 10:33 PM 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
我隻寵成長度已100%,再問寵物大師佢冇話點將隻野變精元???????                                       急急   :10: :10: :10:

無記錯應該係按“轉生”個寵物就會變成精元架啦 ...唔需要去搵寵物大師o既。
*需要2粒寵物精元+“煉寵壺”才可以合成到新寵物架 ...而且並唔係100﹪會成功。

主角 發表於 2007-3-17 00:16:32

失敗了有時候還會沒了煉寵壺,不過失敗了還會變回之前其中一隻寵物﹐而那寵物有回之前的技能﹐還有精力也是之前那麼高﹐其他就要重頭練過(活躍﹐搜索﹐回復等能力值)

主角 發表於 2007-3-17 00:17:32

我想問如果裝了寵物裝備的寵拿來合成會不會不見了那裝備?

大衛碧咸 發表於 2007-3-17 10:02:45

原帖由 主角 於 2007-3-17 12:17 AM 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
我想問如果裝了寵物裝備的寵拿來合成會不會不見了那裝備?

你已經將寵物精元化...合成左之後只會取得能力更高o既寵物﹐d寵物裝備會無左...

john1223 發表於 2007-3-21 18:23:51

無記錯應該係按“轉生”個寵物就會變成精元架啦:13:
*需要2粒寵物精元+“煉寵壺”才可以合成到新寵物架

healheroking 發表於 2007-4-6 20:29:59

skill have more ma??:54:
頁: [1]
查看完整版本: 寵物點變精元2