楠楓 發表於 2007-3-3 13:56:37

救命呀T﹏T...入黎幫下我啦!!!

我入左個水滸之後咩都做唔到呀....!!!
但我又見到人地講野....同埋行喎= =....
但我自己又講唔到野....又同唔到技...!!!
點算呀...!!???嗚嗚...:12:

angelliu 發表於 2007-3-3 14:37:57

重on睇下得唔得,可能bug左姐

楠楓 發表於 2007-3-3 19:09:02

試過好多次了= =....
但都係一樣....
點解會咁架= =???
再係咁...我以後點升lv呀= =??

22782470 發表於 2007-3-4 02:46:04

原帖由 楠楓 於 2007-3-3 07:09 PM 發表
試過好多次了= =....
但都係一樣....
點解會咁架= =???
再係咁...我以後點升lv呀= =??

你重on水滸是下

angelliu 發表於 2007-3-4 12:20:11

回復第 4 帖由 22782470 所發的帖子

佢試過好多次了= =

﹏迷戀※人* 發表於 2007-3-4 14:32:36

真係呀水滸真係好煩

cat001 發表於 2007-3-5 14:53:04

你部機係咪唔夠ram,,,佢出左新version 之後好大食, 我雙開有時都畫面出唔倒..你最好:
1. 加ram
2. 重裝水滸
3. 玩緊水滸就咩都唔好開,尤其是ms office, msn 同埋 ie, 淨係開水滸, 手寫板最好裝d簡單的軟件,或學用倉頡 用ie default 的輸入法

楠楓 發表於 2007-3-5 16:33:56

請問點加ram架??
其實係唔係網絡連線有問題呢??

cat001 發表於 2007-3-6 12:17:18

原帖由 楠楓 於 2007/3/5 04:33 PM 發表
請問點加ram架??
其實係唔係網絡連線有問題呢??

加ram 你咪去電腦舖度買ram 囉,,視乎你用 咩機 (我用notbook打機的)...同埋本身部機有幾多修插糟, 亦唔知你本身有冇插緊ram,你可以check 下「我的電腦」度你部機有幾ram 囉 (要睇系統資料的,應該中文係咁叫掛,事關我用英文xp) 加到 1gb ram 睇下會唔好d,我諗其實多數係ram的問題

楠楓 發表於 2007-3-15 21:34:23

而家得番喇=.=...
原來係中左毒= =.....
頁: [1] 2
查看完整版本: 救命呀T﹏T...入黎幫下我啦!!!