angelliu 發表於 2007-2-26 13:14:18

回復第 10 帖由 22782470 所發的帖子

蕭楊cut左條頭髮同件3紅色的地方變番白色,3人對鞋都修改左小小地方,SwordManz地下+左條線-.-你竟然話冇唔同...

22782470 發表於 2007-2-26 14:25:30

原帖由 angelliu 於 2007-2-26 01:14 PM 發表
蕭楊cut左條頭髮同件3紅色的地方變番白色,3人對鞋都修改左小小地方,SwordManz地下+左條線-.-你竟然話冇唔同...

可能我要帶眼鏡啦xdddddddddddd""

jimmyw 發表於 2007-2-26 17:38:07

原帖由 江湖仔仔 於 2007-2-26 07:57 AM 發表
= = 3轉出個陣我都唔知lee度7條友仲有幾多個係玩
我覺得3轉時,好大機會有3~4個acc還有玩,我同太陽以65lv up 66lv中,就快1/10 exp冇得升,要等新地圖,卓卓B都以51lv了,我地冇得升時就會幫佢升上黎.

angelliu 發表於 2007-2-26 18:19:06

升LV速度快得恐怖:11:

22782470 發表於 2007-2-26 19:21:23

原帖由 jimmyw 於 2007-2-26 05:38 PM 發表

我覺得3轉時,好大機會有3~4個acc還有玩,我同太陽以65lv up 66lv中,就快1/10 exp冇得升,要等新地圖,卓卓B都以51lv了,我地冇得升時就會幫佢升上黎.

升咁耐我重係21:12: :12: :12: :09:

angelliu 發表於 2007-2-26 19:28:05

我仲係147添啦:11:

jacky360279 發表於 2007-2-27 19:02:05

原帖由 angelliu 於 2007-2-24 13:15 發表
我幫蕭楊cut左條頭髮同件3紅色的地方變番白色^^~

蕭楊好似冇cut到頭髮wo:10:
佰但係都gd ga

angelliu 發表於 2007-2-27 20:14:46

佢條頭髮屎色你睇唔到姐=.=

Tenny 發表於 2007-2-27 21:59:18

回復第 17 帖由 jacky360279 所發的帖子

我已經換左 angelliu 提供既第一次修改.

所以你地而家係睇唔到既.

佢而家發佈既係第2次修改.

聽•雨•軒boss 發表於 2007-2-28 13:55:07

回復第 13 帖由 jimmyw 所發的帖子

我都會玩ga! 61la!!!!忍埋果9lv去6龜^^^^^
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 武神的簽名經我修改睇下有咩唔同,邊個靚d