cat001 發表於 2007-2-13 12:58:45

金豬包好厄錢唔好買呀

金豬包好厄錢唔好買呀!

我買左金豬包,有一個大佛頭頭飾,加5xx生命上限,同埋唔知加其他咩,金豬仔要10元氣開,利是好少錢,其他返而仲有用。

個包我用1轉領取,領左之後諗住俾個未轉ac用,點知個大佛頭交易唔倒,開店都買唔倒,但係個物品冇寫明不能交易。而官網亦都只講話個包唔可以轉去第二個serv (不嬲所有野都唔轉得serv架啦,官網好廢話。)

我投訢上gm,以下係回覆:

發生問題詳細情況: 不能交易大頭佛頭飾,只能開店,但買不到

GM wrote:
親愛的玩家:
您好,大頭佛頭飾暫時設定為不能交易物品,屬遊戲內正常定,謝謝。

玩家 wrote:
咁我要個大頭黎做咩..都121級啦..我淨係見倒個註明話唔可以轉serv咋喎..我想俾個大頭佛俾低ac人士呀,,厄錢呀

GM wrote:
您好,有關問題我們已提交至開發商參考,開發商表示該物品將可能於較後日子會作出修改,請閣下留意官網消息。

GM wrote:
您好,目前該頭飾的設定未能交易,不便之處,敬請原諒,謝謝

小伙孑 發表於 2007-2-13 16:01:10

我有個極•天平都係咁啦冇得修理搞到冇左D點E家都仲好嬲
GM又係好似你個句冇話(您好,有關問題我們已提交至開發商參考,開發商表示該物品將可能於較後日子會作出修改,請閣下留意官網消息。):16::16::16:

ckyvip 發表於 2007-2-15 03:52:43

same hate gm

hate gm kill thrm

cat001 發表於 2007-2-15 12:57:01

我琴晚試:大佛頭終於可以交易

水月兒 發表於 2007-2-26 18:15:59

原帖由 小伙孑 於 2007-2-13 04:01 PM 發表
我有個極•天平都係咁啦冇得修理搞到冇左D點E家都仲好嬲
GM又係好似你個句冇話(您好,有關問題我們已提交至開發商參考,開發商表示該物品將可能於較後日子會作出修改,請閣下留意官網消息。):16::16::16:

你d極乜乜鍊不嬲都冇= =以後唔比整= =放心

wwl2178 發表於 2007-2-28 15:56:44

.唔嬲都唔好買雲起d野.........:18:

﹏迷戀※人* 發表於 2007-3-4 14:19:55

雲起係垃圾:05: :05: :05: 贊成
頁: [1]
查看完整版本: 金豬包好厄錢唔好買呀