calciver87 發表於 2007-2-5 15:36:11

(轉貼) 一個呃錢的方法

有一日,一個頑皮的學生,呀a,冇錢食早餐,當佢見到呀sir,就決定屈佢錢
佢立時諗到一條絕計:
a:呀sir早晨
sir:早晨,今日咁好口ge?:13:
a:因為有問題要考下你,我答錯就比50蚊你,你錯左你就比100我
sir:賭博唔係幾好wor:09:
a:仲鼓勵人地要勇於問問題wor,以為你知識係全校最高先考下你姐,估唔到呁冇膽
sir:......(咁冇禮貌,一於粒你50蚊.....):22:
sir自信的說:放馬過黎
a:好!有乜野昆蟲係有2個頭,頭尾各一個,有尾,飛果時會有"le le"聲ga?
sir:...............我唔識
比左一百蚊個學生
sir:係乜野黎ga??:10:

a:好問題,我都唔識,比番50蚊你:28:

水月兒 發表於 2007-2-18 23:28:03

a:仲鼓勵人地要勇於問問題wor,以為你知識係全校最高先考下你姐,估唔到呁冇膽
                                                                                                 ↑係咁

sfa00062 發表於 2007-4-12 09:40:30

正~希望呢度真係大把正笑話!

99770 發表於 2007-4-13 14:11:31

勁好笑:00:
最好笑係呢到

sir:係乜野黎ga??
a:好問題,我都唔識,比番50蚊你

pokemon2420 發表於 2007-5-19 01:21:57

好好笑:13: :13:

夜月彩霞 發表於 2007-6-8 18:31:03

哈哈哈.....
好好笑.....

chaupinghei 發表於 2007-6-13 13:51:11

good wo :17: 我要比個good李

CindyVeron 發表於 2007-6-13 15:21:59

聽過了不過都很好笑 :00: :00:

ngwailun456 發表於 2007-6-14 20:07:35

原帖由 sfa00062 於 2007-4-12 09:40 AM 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
正~希望呢度真係大把正笑話!
我都同意你既講法!!我睇極都睇唔曬!!整係一d都已經笑到我肚痛!!

真•流星•橙 發表於 2007-6-16 03:08:59

琴日兩次都係比人咁玩....
所以唔好笑啦:79:
頁: [1]
查看完整版本: (轉貼) 一個呃錢的方法