ZZ高達 發表於 2007-1-21 18:47:57

賣九紋龍入財榜a/c

216劍客 齊裝 有白虎技
196無敵左上金頭/202絕對斗笠196無敵右上
202求敗白虎刀(精7)   212無敵衫202不破盾(地英)
207絕對左下196分金鞋林玉
一套速裝:煙花頭(精7) 魔叉(精7) 武鞋(精6+左敏石) 天哭(精7)
道具:222右上/右下朱雀朱雀珠1粒無敵云2粒求敗章3個
         不破章2個絕對章10個   0~1轉技書大致上齊2xx粒初中石12粒高石1xx個寵食
英雄:14lv全命青盾史(而家萬4防)12lv全命柴進8lv淨1命宋萬
寵物:蛇一條
身家:517x萬(入財榜)
全部賣港幣,水滸$免問!盡量唔好散賣,一次過要哂a/c可平(中銀/面交/漫畫換)
有興趣留底聯絡方法!或者係game入面密葉王
九紋龍ser~

人物lv會不停提高,價錢可以會有變動

abc030626548 發表於 2007-1-22 01:37:31

change what 漫畫????
plz give a list and also how much hkd??

ZZ高達 發表於 2007-1-22 03:06:17

起碼3~4套期數不少於12期的漫畫,最好已完結,唔係都冇所謂,唔要太殘,膚留底書名
錢就留底聯絡方法再傾,誠心賣,有意留底~見字即搵你

ZZ高達 發表於 2007-1-22 03:07:05

更新,人物已升至13 90%,預計明天會升到14

vanda9394 發表於 2007-1-22 12:01:02

哦~~~~~~~~~~

大約幾多hk$,我有心收21lv你升0升到.........,我game叫屮佛也魔屮~~~~~~~~~~~?嵺琣簃[塘

ZZ高達 發表於 2007-1-22 17:37:02

升到222左右我可能會唔賣~有興趣請留聯絡方法和價錢~

ZZ高達 發表於 2007-1-22 23:11:10

已經214了~有意請留聯絡方法

ZZ高達 發表於 2007-1-29 21:22:26

已升至216同多左條蛇~仲有衫已經換左精6 212無敵衫

亂世×堯 發表於 2007-1-31 18:24:53

幾錢到呀.../......./

ZZ高達 發表於 2007-2-1 00:51:00

請自出/留聯絡方法~
頁: [1] 2
查看完整版本: 賣九紋龍入財榜a/c