yuta 發表於 2006-6-28 22:05:33

打鬥獸場ge經驗(lv1~50)

琴晚用個49lv全智ge道士走入去,跟住放隻9lv拳套白勝出黎打隻獵食獸
白勝一野扣佢幾百(唔係咁記得),不過就比隻獵食獸扣返24~30左右(白勝740防)
因為得一個人打,唔夠打,之後就走la
所以我諗應該只要有800防以上就可以擋到隻獵食獸
50lv ge人用爆lv白勝,應該就夠打
如果係文人ge話,用d有650防左右ge英雄,一個人應該就已經可以搞掂

KIT 發表於 2006-6-28 22:08:07

組隊打未得囉= =

bforboy9 發表於 2006-6-28 22:33:06

50LV打果隻獵食獸既等級係咪一定同你先前打果隻先!!

我試過50幾lv入鬥獸場俾獵食獸秒殺:23:

阿真 發表於 2006-6-29 12:47:45

嘩!我係50lv提轄,用堅毅成千防...咪好易解決:07::07:

打完了!真的只扣一血!:07:

shekhy2000 發表於 2006-6-29 21:38:54

970防夠唔夠打呀下,:24:應下我呀

199911 發表於 2006-6-29 22:04:23

原帖由 shekhy2000 於 2006-6-29 09:38 PM 發表
970防夠唔夠打呀下,:24:應下我呀
你幾多lv?

牙0﹏\0聰 發表於 2006-6-30 09:20:48

............

我得800幾防到唔夠打......

冇左幾m...好慘

yuta 發表於 2006-6-30 11:08:43

原帖由 bforboy9 於 2006-6-28 10:33 PM 發表
50LV打果隻獵食獸既等級係咪一定同你先前打果隻先!!

我試過50幾lv入鬥獸場俾獵食獸秒殺:23:
你都識講你係50"幾"lv,咁已經唔係打1~50lv果隻獵食獸架la.........
50幾lv會比隻野秒殺係好正常
因為我用過90lv小偷,有千9防,都被佢扣幾百
所以51~100lv打果隻獵食獸,冇文人係到ge話,真係幾難打

Blue_Moon0829 發表於 2006-7-1 02:57:37

我入去只也都唔知要點死^.^

1994325 發表於 2006-7-9 10:19:52

唔係禍...我一轉10lv......8lv孟2300~2500防....7000到血...比隻x食獸2野ko....我一野就比佢搞掂
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 打鬥獸場ge經驗(lv1~50)