聽•雨•軒boss 發表於 2007-1-18 17:23:34

分道揚鑣

http://i66.photobucket.com/albums/h250/o0000000000/screenshot_058-00001.jpg

calciver87 發表於 2007-1-19 14:13:57

你們離婚了啊??!!!:09:

聽•雨•軒boss 發表於 2007-1-19 17:46:53

回復第 2 帖由 calciver87 所發的帖子

甘又5係.....
只不過佢同太陽之子過左俠女個幫.....
跟住我就收拾細軟,帶齊人馬走番聽雨軒拉....

jimmyw 發表於 2007-1-19 19:36:53

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-18 05:23 PM 發表
http://i66.photobucket.com/albums/h250/o0000000000/screenshot_058-00001.jpg

首先入俠女個幫係因為希望唔玩,如果希望玩反,我一定會返亂世.另外我知俠女個幫有時會有人搞事引怪,在此我事先聲明,我唔想捲入江湖d事,我只係想玩下game升下lv,希望各位俾面俾面,唔該!!

Tenny 發表於 2007-1-19 23:18:28

回復第 4 帖由 jimmyw 所發的帖子

3人如果你有做太尉任就比我啦.

jimmyw 發表於 2007-1-20 13:09:23

原帖由 Tenny 於 2007-1-19 11:18 PM 發表
3人如果你有做太尉任就比我啦.
我知嫁啦,你唔講我都會影俾你.,不過就真係要等下先,因為40LV先可入新場,再要等到47LV先可完成太尉任.
P.S.尋晚剛剛升到40lv,今日會去接任先.(到時我add你msn 比圖你),不過完成太尉任圖就要等我47lv啦.
我會盡快升上47lv去完成太尉任,所以決定吃好漢令. :00::00:

聽•雨•軒boss 發表於 2007-1-20 13:53:26

回復第 6 帖由 jimmyw 所發的帖子

等你升到悶悶地就升下我拉.^_^
我身上有6439m,6000m比江湖仔,200m比聽雨軒,其他充公.:00:
thx!=3=

聽•雨•軒boss 發表於 2007-1-20 13:54:40

回復第 5 帖由 Tenny 所發的帖子

希望你5玩水滸..T^T
想當年亂世個幫頻好多人係度吹水ga!
e家...T^T

jimmyw 發表於 2007-1-20 14:01:30

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-20 01:53 PM 發表
等你升到悶悶地就升下我拉.^_^
我身上有6439m,6000m比江湖仔,200m比聽雨軒,其他充公.:00:
thx!=3=
我知啦.不過我自己都有排要追升,加上而家日頭唔可以升,只可以晚上升下.

聽•雨•軒boss 發表於 2007-1-20 14:03:31

回復第 9 帖由 jimmyw 所發的帖子

哦...注意身體..5好玩甘夜^_^
我仲記得你第1次打電話比我果時沙聲.= =
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 分道揚鑣