chkalong 發表於 2007-1-5 22:07:02

英升lv

有冇d方法可以令d英升lv升得快d
我89lv,但係d英升到3lv就升得好慢

justica1201 發表於 2007-1-5 22:57:24

我都試過!新手果陣!依家1轉啦!

cat001 發表於 2007-1-9 14:35:41

你隻咩英呀?同埋你多數打咩先?要打D有經既怪先得喎,同埋我覺得做d有經既任升lv會唔會快D?我隻忠仔我lv60果時,我玩左唔洗一個禮拜就去到lv6啦

calciver87 發表於 2007-1-12 09:48:56

我只杜遷都完全up不到level的?我都up佐5level,他竟然1%的經驗都沒有加到。。。他又整天發夢,害我死掉了。。:12:

cat001 發表於 2007-1-12 15:06:15

你死好過隻英死,你有得拉,隻英就要你有元氣加埋組人先有得拉經

Blue_Moon0829 發表於 2007-1-13 18:14:02

原帖由 calciver87 於 2007-1-12 09:48 AM 發表
我只杜遷都完全up不到level的?我都up佐5level,他竟然1%的經驗都沒有加到。。。他又整天發夢,害我死掉了。。:12:
你幾LV只英幾LV臥

heikolei 發表於 2007-1-13 22:10:40

=_=

我宜家60lv,隻英6lv囉:35:

Kingz 發表於 2007-2-10 22:20:36

me hav 1 qt sun xin all full+80sdefense
hav 1 qt li zhong also all full,qt d....+200def!!!

主角 發表於 2007-3-7 11:16:26

回復第 4 帖由 calciver87 所發的帖子

因為你等級低﹐所以升不到﹐你每10級英雄才可以升一級﹐比喻你lv1~lv9英雄 可以升到lv2,lv10~lv19升到3﹐如此類推

主角 發表於 2007-3-7 11:21:13

回復第 3 帖由 cat001 所發的帖子

沒錯﹐所以打地越高既怪英雄就升得越快
頁: [1] 2
查看完整版本: 英升lv