聽•雨•軒boss 發表於 2007-1-4 13:29:57

各位,今日我生日=v=

今日我14歲拉!
回想起過去1年,做得最成功ge事就係成立聽雨軒,同3人結婚,識左好多fd同埋係林ser都有d名氣.
又老1年lu!
生日願望就係......過年果時2轉.....升左聽雨軒......變山寨......練多個天c......d國文成績蒸蒸日上.....細佬細妹健康,升快d.....ar哥快d2轉........夢遙快d浪子回頭.......同埋去hk穩3人=3=穩希望......仲有咩呢?AR!我要支白虎筆!

P.S.3人可以比d$我買粒後備幫石嗎?我驚我搞死個幫...

jimmyw 發表於 2007-1-4 14:57:07

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-4 01:29 PM 發表
今日我14歲拉!
回想起過去1年,做得最成功ge事就係成立聽雨軒,同3人結婚,識左好多fd同埋係林ser都有d名氣.
又老1年lu!
生日願望就係......過年果時2轉.....升左聽雨軒......變山寨......練多個天c......d國文 ...

首先祝妳生日快樂,笑口常開.
其實幫石可以自己打,唔駛買,妳個金頭都係我自己打返黎嫁,如果妳真係要買就去我acc拎錢買啦,
記注俾心機讀書,玩少d game,希望都有講"知識改變命運"

需然唔係真實的蛋糕及花,都希望妳會喜歡.

Tenny 發表於 2007-1-4 15:44:03

回復第 1 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

我ACC裡面好似似有一粒, 等我有時間睇下.

另外祝您生日快樂!

http://www.happybirthdaymovie.hk/wmv/happy_news.swf

聽•雨•軒boss 發表於 2007-1-4 16:36:10

回復第 2 帖由 jimmyw 所發的帖子

真實蛋糕我食5到.....
之前12月尾....我個肚有2G容量....狂甘亂食野...
搞到發燒2次,除夕夜急性腸胃炎入左e院....
係e院倒數.= =
e家仲要食藥苦到死>_<

聽•雨•軒boss 發表於 2007-1-4 16:37:48

哈哈仲有扎花tim=3=
a lo ha.

聽•雨•軒boss 發表於 2007-1-4 16:39:20

回復第 3 帖由 Tenny 所發的帖子

多謝希望.^_^
你個frash好正wor!send比我ok?
e_mail:virginia_ex@yahoo.com.hk

calvinchan1993 發表於 2007-1-4 16:45:18

祝你又老一年:34: 我都差唔多又老多d

jimmyw 發表於 2007-1-4 17:05:18

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-4 04:39 PM 發表
多謝希望.^_^
你個frash好正wor!send比我ok?
e_mail:virginia_ex@yahoo.com.hk

咩妳個mail唔係 forever_rain1521@hotmail.com咩??
個frash係唔係希望我就唔知啦,不過你可以到以下看看,http://www.happybirthdaymovie.hk/wmv/happy_news.swf

KIT 發表於 2007-1-4 17:06:25

成班後生仔後生女-.-

happy new year....

聽•雨•軒boss 發表於 2007-1-4 17:06:47

回復第 8 帖由 jimmyw 所發的帖子

hotmail亂碼ga......T^T
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 各位,今日我生日=v=