極神 發表於 2015-3-27 23:07:02

動漫資訊交流區

歡迎在此貼留下你對任何動漫(動畫及漫畫)的意見,或心得,或評論

極神 發表於 2015-3-27 23:09:44

四月新番: 數碼暴龍

Pga10PD_u6k
新曲: re-fly
1_iGUXWv5ZU

極神 發表於 2015-3-27 23:12:25

四月新番: 銀魂四期

gsZ3mS2yACgL6Hm7zHZqiE&feature

BaHu 發表於 2015-3-28 16:07:55

數碼暴龍玩完超合體之後唔系完晒咩?:74;

極神 發表於 2015-4-1 23:41:35

BaHu 發表於 2015-3-28 16:07
數碼暴龍玩完超合體之後唔系完晒咩?

係,本來話以後唔再出,但15周年又出返,仲要係01續集

BaHu 發表於 2015-4-3 01:46:56

極神 發表於 2015-4-1 23:41
係,本來話以後唔再出,但15周年又出返,仲要係01續集

我都系鐘意數碼暴龍PS1 個隻GAME既設定, 打後的無限進化表示反感

極神 發表於 2015-4-10 21:31:42

BaHu 發表於 2015-4-3 01:46
我都系鐘意數碼暴龍PS1 個隻GAME既設定, 打後的無限進化表示反感

細個冇打機:19;

最講又聽講數碼暴龍動畫延到7月先做:37;

339122 發表於 2015-10-28 00:08:04

極神 發表於 2015-4-10 21:31
細個冇打機

最講又聽講數碼暴龍動畫延到7月先做

= =呃人既 又話唔夠錢 只做電影版....唉

極神 發表於 2015-11-2 22:36:23

339122 發表於 2015-10-28 00:08
= =呃人既 又話唔夠錢 只做電影版....唉
睇左頭5分鐘未?
我睇埋劇透: (白字)→02班主角8秒影子鏡頭, 被打低哂, 太一好崩,講阿空又變番考慮太一定大和, 有新女角出場, 疑似暗戀大和, 美美同光子郎曖昧, 阿象有女朋友, 小光同阿猛又好似會講番變左02結局,點解冇一起的過程, 搞到感覺好sad,但我仲係會睇,希望出哂6章(因為票房低肯定會斬)←(白字)

wvBWB8K9mvM

339122 發表於 2015-11-2 23:44:33

極神 發表於 2015-11-2 22:36
睇左頭5分鐘未?
我睇埋劇透: (白字)→02班主角8秒影子鏡頭, 被打低哂, 太一好崩,講阿空又變番考慮太一定大 ...

我諗住佢出果時先所有野再睇多次= =包括PV.....
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 動漫資訊交流區