極神 發表於 2014-10-21 22:16:46

最近如何?

之前忙於己事,所以抽唔到時間上論壇

有冇人講下最近自己有咩做,去左某處運動?定係普通工作,還是繼續讀書,之前話考大學的人如何{03}

**** Hidden Message *****

Tenny 發表於 2014-10-22 10:39:06

我都係返緊工, 唔忙, 唔打波, 唔做運動, 唔打機, 放工即返屋企做個宅男.{:4_303:}

Rayc 發表於 2014-10-22 18:32:46

Repeat中,再一次為DSE努力,希望今年成功
呢排忙到死

極神 發表於 2014-10-22 22:43:41

話時話以前希望都有幾個開首的英文字頭讀書好勁,究竟有冇人知點{:4_285:}

放工打機係可以的,但online game真係冇可能{:4_291:}

Rayc 發表於 2014-10-26 17:53:54

我而家連玩手機都無咩時間,好多時都係訓前半個鐘先玩一陣

極神 發表於 2014-10-30 23:35:15

Rayc 發表於 2014-10-26 17:53
我而家連玩手機都無咩時間,好多時都係訓前半個鐘先玩一陣

我都係,訓之前玩一陣,有時忍唔住又玩耐左,搞到第二日唔夠訓(好似現在咁)

Tenny到底以前點玩水滸:47;

Rayc 發表於 2014-11-11 17:43:24

我而定每朝都要飲咖啡,否則上堂一定訓

Tenny 發表於 2014-11-12 12:00:52

極神 發表於 2014-10-30 23:35
我都係,訓之前玩一陣,有時忍唔住又玩耐左,搞到第二日唔夠訓(好似現在咁)

Tenny到底以前點玩水滸 ...

以前真係好癲, 日日都玩, 返工都玩, 因為我之前係賣電腦, D腦都裝晒水滸, 一次過開幾個ACCOUNT, 有時幫埋D幫友開埋, 幾爽!

而家D GAME 太複雜, 又3D, 個腦都應付唔到, 太傷神, 亦都冇乜時間玩, 返到屋企食埋飯, 仲埋涼, 睇1-2套電視劇就訓覺啦.

極神 發表於 2014-11-12 21:37:20

Tenny 發表於 2014-11-12 12:00
以前真係好癲, 日日都玩, 返工都玩, 因為我之前係賣電腦, D腦都裝晒水滸, 一次過開幾個ACCOUNT, 有時幫埋 ...
即係同我現在一樣:33;

不過我係將睇電視轉做打機,有時太累真係機都唔打直接訓

話說賣電腦裝水滸係樣本(陳列品)定點:18;

Tenny 發表於 2014-11-13 09:54:56

極神 發表於 2014-11-12 21:37
即係同我現在一樣

不過我係將睇電視轉做打機,有時太累真係機都唔打直接訓

DEMO 機呀.
頁: [1] 2
查看完整版本: 最近如何?