聽•雨•軒boss 發表於 2006-11-29 17:23:30

我d傷心事

夢遙走左.
5知從幾時開始,佢開始離開我,慢慢甘離開我.
可能我比較被動,成日都望住佢,想佢有d表示,但是都徒勞無功.
考完試果日落雨,d兄弟係度玩水,夢遙同1大班人走左出去.
我呆若木雞甘望住佢,把傘跌左,d雨滴晒落我身上,我忍住5喊.
從此,只有我望住佢,佢眼?望5到我.
佢望5到我.......
後來,亞媽又話我成績差(地理73,數學86,國文77,英文&科學79),5比我玩水滸,直至聖誕節.
仲話夢遙離開左我,學習好左.
我成個人崩潰...忍5住又望落屋企樓下,看下d蟻甘細ge人.
同埋...佢竟然5比我玩水滸,我好驚3人傷心.
昨天仲發燒tim.
今日我心情好番少少,有力氣玩飄移.
下午,見到無名秀才神情凝重甘咪問佢咩事.
佢話:希望論壇.....5會再更新啦,等到半年後,佢就會消失.
我當堂呆左.
點解....我會受到甘多打擊.
可能對於1番工ge人來講,我係好幼稚,5知江湖險惡.
但是,就係呢d甘ge事....搞到我喊又喊5出,欲哭無淚.
正如卡樂b所講:變左質ge友情,再也不能挽回.
夢遙也不會想起我,不會想起即將灭亡ge希望國度里面,仲有1個小故等緊佢回心轉意.
飲泣中.......

P.S.如果你地係game度見到3人行1風水記得叫佢來看post,我5想佢以為我5理佢.

ho01082006alan 發表於 2006-11-29 18:05:21

唔好唔開心啦 :12: 我唔開心啦:12:

夫子 發表於 2006-11-29 21:30:32

大家吾洗甘吾開心,因為會有重吾開心ga事。
我地應該好好面對我地ga日子

極神 發表於 2006-11-29 22:02:56

地理73,數學86,國文77,英文&科學79

:27: 咁都叫廢,咁我叫咩

希望國度看見我成長,結婚,我看希望快沒有時我心如千百萬隻蟻咬,我現在會去

http://hopeworld.a.forumable.net/tc/index.php

http://phpbb.guestbook.com.tw/b1/index.php?mforum=hopeworld
(唔係宣傳)
希望呢2個論壇能同希望國度一樣啦

angelliu 發表於 2006-11-29 22:34:39

我個班d人次次test都肥佬
你都叫廢,咁我個班d人叫咩

聽•雨•軒boss 發表於 2006-11-30 13:09:23

回復第 5 帖由 angelliu 所發的帖子

5係我話自己廢,係亞媽話我廢...
唉.....好5開心....有d生無可戀.....

gap蕭 發表於 2006-11-30 13:27:57

1.就算你唔開心都唔駛喊咁勁呀??
2.冇左夢遙算咩姐??你仲有1大班兄弟同呢個世界上最靚仔果個人----我呀!!
3.三人佢實明白既
4.天下冇不散之筵席,冇左希望國度就咁傷心,如果有d離別既場合,你係咪要喊成世先??
係,變了質既友情係冇得挽回,咁不如唔好理佢,繼續維持現有既友情啦

夫子 發表於 2006-11-30 14:06:18

生無可戀甘死左算la

聽•雨•軒boss 發表於 2006-11-30 16:23:22

回復第 7 帖由 gap蕭 所發的帖子

嗚嗚嗚....真乖仔.....真係不枉我去到邊都帶住你......甘你幫我同3人講啦...T^T

雲之刺客 發表於 2006-12-2 18:50:30

好無聊= =
但你由幾慘下:12:
頁: [1] 2
查看完整版本: 我d傷心事