carey 發表於 2006-10-27 18:36:01

水浒又5得左啦

水浒又5得左啦:21: :21: :21: :21:

lok626 發表於 2006-10-27 18:39:59

我都係.....岩岩登入......話我雙重登入.....重登........去到人物選擇既時候........斷左線...再入...成個sev唔見左= =""

ccss 發表於 2006-10-27 18:42:54

剛剛又關ser 超無奈~
我之後連放3日........唔好日日都係咁呀:09:
我會頂佢唔順.............:19:

wwl2178 發表於 2006-10-27 19:15:30

好想鏈死個gm同雲起:21:
鬼唔願佢xxxxxxx:45: :42: (忍住唔爆粗啦= =不過聽日再上唔到我就x死佢= =)

喂估估= =點解你唔應我= =
我差d就爆左個msn:42:

魯ser的未來之光-----------------------------風迅

orz167 發表於 2006-10-27 19:23:53

原帖由 ccss 於 2006-10-27 06:42 PM 發表
剛剛又關ser 超無奈~
我之後連放3日........唔好日日都係咁呀:09:
我會頂佢唔順.............:19:
你又係連放3日 a ??
我又係喎~
但就黎要大測,所以諗住玩埋e幾日唔玩,但佢e幾日都玩唔到........
:09:

極神 發表於 2006-10-27 21:25:32

原帖由 orz167 於 2006-10-27 03:23 AM 發表

你又係連放3日 a ??
我又係喎~
但就黎要大測,所以諗住玩埋e幾日唔玩,但佢e幾日都玩唔到........
:09:

我都係連三日:loveliness: ,重陽節

我重想呢幾日升到50 lv 做任拿魔鬼x(唔記得個名:06: )

死雲起,死GM:11: 我們要重組打擊雲起團:21:

wwl2178 發表於 2006-10-27 22:28:54

大家都支持我個新post啦
一齊抗議雲起:21: :21:

wwl2178 發表於 2006-10-27 22:29:50

我係魯ser的風迅:07: :07: :11:

lok626 發表於 2006-10-28 13:58:07

我都係放3日呀:07: 正:07:

不過估唔到最團結既假期居然係重陽= =""
頁: [1]
查看完整版本: 水浒又5得左啦