yang236 發表於 2006-10-26 14:42:43

如何 1+到7 不爆呢??

如題....謝謝大大們得分享!

angelliu 發表於 2006-10-26 15:39:55

找2轉幫你精正常唔會爆

玉樹臨風 發表於 2006-10-26 18:08:10

精7要用一種叫(高、中、低以外既)精煉石既物體,咁再加埋運氣值過萬會差不多100%成功,否則2轉都會有好大機會精爆野既。2轉係精6差不多100%成功(視乎你運氣值是否超過6千幾)。自己精7就祝你好運啦。:loveliness:

精煉石我都有5粒,如果你玩香港九紋龍史進server,我可以開返個人仔賣俾你,一粒等於30m左右。如果係九紋龍史進server你又可收搵"君"幫精7的,我搵佢精好多次野都成功。:loveliness:

kenneth1234 發表於 2006-10-26 18:23:08

:loveliness: 呢排有錢....用我朋友 ac屈左批9格的大聖   用2轉32lveqwakaka
谷行左同埋精埋5有差不多2m運
不個..好像好曬錢禁 kaka
不個前排拿個骨背 精左上8 @@現加準備精9@@
不個我精7個時係用緊有隻叫做精練廣石 {廣係差不多同音字}
不個屈eq個時抄左幾粒大聖....:09: :09:

yang236 發表於 2006-10-26 18:45:02

那1到+5 如何不會爆嗎??

yang236 發表於 2006-10-26 21:33:27

拜託...和我說...我很急要+5...

calbee2006 發表於 2006-10-26 22:06:17

哈..精6都得架..唔會爆
用3粒初,之後2粒中..1粒高..
我咁加未爆過喲..

yang236 發表於 2006-10-26 22:31:08

原帖由 calbee2006 於 2006-10-26 10:06 PM 發表
哈..精6都得架..唔會爆
用3粒初,之後2粒中..1粒高..
我咁加未爆過喲..

你 1到6都是用3粒初,之後2粒中..1粒高..??沒爆過??

abc030626548 發表於 2006-10-26 23:54:17

need more 1200+ lucky ga@@

kenneth1234 發表於 2006-10-27 00:36:20

:05:我開個1lv用3粒低 1粒中 1粒高 都可以升到上5啦
上6呢 有時真係睇下你夠唔夠運
有時都會爆
總知精1-精5的方法係 無可能會爆的 除左你唔跟指示
上精6 就開始要睇運 ...頭先錯手 用錯精石...精爆左個精7 加速披:10:
頁: [1]
查看完整版本: 如何 1+到7 不爆呢??