孔孟 發表於 2006-10-26 10:01:43

英雄轉生個的野要好多點

英雄轉生個的野要好多點,又唔係太有用喎:21: :21:

玉樹臨風 發表於 2006-10-26 12:34:47

你唔用既話轉生類似史進,林沖,武松個類勁英既時候萬一失敗而又無用到"英雄替身"或者"練歷英雄替身"便無左隻勁英雄啦。所以無法啦,有勁英既玩家都要俾錢雲起呃啦。:05:

24624761 發表於 2006-10-29 03:32:56

講得幾好-.-:17:

凰雷 發表於 2006-11-2 01:39:25

一命廢英萬歲:02:
家陣廢英都有出頭日啦~:17:
我只蕭讓爆lv 1命~:07:
轉左青銅之後5只全命~:04:
而且物防指數只不過係少我鏡武3咋~:05:
好感動:12:

x123y123 發表於 2006-11-2 17:38:39

起馬平過銅婚....

magic 發表於 2006-11-2 23:13:29

原帖由 凰雷 於 2006-11-2 01:39 AM 發表
好感動:12: 之前官網唔係話一定要生命全滿先轉生到架咩:32:

凰雷 發表於 2006-11-3 07:06:37

我係game問gm係米一定要全命,
gm答我話5一定~:02:

阿真 發表於 2006-11-5 16:02:46

一命李忠都轉到!只不過爆左之ma:12:

paomodaren 發表於 2006-11-15 09:13:07

原帖由 凰雷 於 2006-11-2 01:39 AM 發表
好感動:12:

But not gm change system lolz~
Now system change to when hero jz got 1 life~轉生後.life still 1 onli:12: :12: :12:

lilf3344 發表於 2006-11-19 11:20:09

我轉林沖係咁失敗......冇左5個替身
頁: [1] 2
查看完整版本: 英雄轉生個的野要好多點