leohk02311 發表於 2006-10-16 20:03:43

100% 精5方法

你用2個初石...2個中石...再用1個高石就得
不過都要高d運氣先得 :12:

lkw199286 發表於 2006-10-16 20:35:30

一早知啦:05: ,而且用3粒初精石精到3,一粒中精石精4同一粒高精石精5仲好啦(都係100%)
仲有咁精法0運都一樣得

simon 發表於 2006-10-18 06:50:20

:loveliness:

玉樹臨風 發表於 2006-10-18 11:29:03

原帖由 leohk02311 於 2006-10-16 08:03 PM 發表
你用2個初石...2個中石...再用1個高石就得
不過都要高d運氣先得 :12:

精5唔駛講運氣的,我由10lv開始已經有精5啦,依次是用3次低級精石+1次中級精石+最後是1次高級精石係最安全的100%成功既做法。精了接近2百次精5都無出過事。 我10lv時運氣值很低都無精爆野,所以精5是不用講運氣值的。:loveliness:

極神 發表於 2006-10-18 16:05:30

原帖由 玉樹臨風 於 2006-10-17 07:29 PM 發表

精5唔駛講運氣的,我由10lv開始已經有精5啦,依次是用3次低級精石+1次中級精石+最後是1次高級精石係最安全的100%成功既做法。精了接近2百次精5都無出過事。 我10lv時運氣值很低都無精爆野,所以精5是不用講 ...

係我昆他說要3000運氣:00: 令到他俾錢我幫他精:44: 一次收1m我出中高精石,他出初石:07:

lkw199286 發表於 2006-10-18 16:51:49

原帖由 極神 於 2006-10-18 04:05 PM 發表

係我昆他說要3000運氣:00: 令到他俾錢我幫他精:44: 一次收1m我出中高精石,他出初石:07:

你咁狗架,昆人地幾m,比我一係就唔昆,一昆就要幾十m咁昆(雖然我從未昆過人)

|||..瘋狂!! 發表於 2006-10-18 20:12:31

真係100%:18:

凰雷 發表於 2006-10-18 21:34:19

世界盃期間。。我精國披。。精到2就爆啦。。
好無奈。。

Tony麟仔 發表於 2006-10-20 04:56:34

原帖由 凰雷 於 2006-10-18 09:34 PM 發表
世界盃期間。。我精國披。。精到2就爆啦。。
好無奈。。

精2........:04::13:
你好黑仔.....:26:

justica1201 發表於 2006-10-21 22:09:19

哈哈!:23: :23: :23:
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 100% 精5方法