高橋正樹 發表於 2006-10-10 21:13:29

放ac...史進ser

放ac...史進ser1轉50幾lv風水 未結婚身家清白
有50幾個天盒                20幾個月盒
2張英章                         1張傳說英卡
幾隻廢英                      1set速裝
1個兔頭                     1個金龍頭
幾個煙火頭                      1個乳豬頭
1個白虎頭                           1粒如來珠
1個不破魂                  1個長城魂
51lv聖獸白虎拂塵          41lv虛空披風
1個地囚星披風         1個地文星披風
1個基本髮型四(綠色)    1粒精煉原石
2個魂箱         2個海將軍貝
1個舞c頭      1個龍棍
1個龍甲    1個鳳頭
1個46lv不敗盾精7 1個31lv不敗盾精5
2張英卡         1個大好漢
2條不死鳥羽毛   10幾粒元旦
月餅頭
大量合成材料
大量未合成材料
大量垃圾
200mgame$

有興趣icq密我   :199505194

幻魔''_之者 發表於 2006-10-10 22:50:18

=.=你個ac實賣到好多錢

kms123456 發表於 2006-10-11 16:42:55

555555555555555~

lamsam00 發表於 2006-10-11 18:51:01

係唔係200m 係就msn@我 lamsam5431@hotmail.com

高橋正樹 發表於 2006-10-11 20:06:08

原帖由 lamsam00 於 2006-10-11 06:51 PM 發表
係唔係200m 係就msn@我 lamsam5431@hotmail.com

咩200m??我係成個ac放啵

hiishi 發表於 2006-10-12 19:02:19

幾錢??:18: :18:

cyl0072171 發表於 2006-10-12 19:39:05

200mgame$:04:

高橋正樹 發表於 2006-10-12 19:47:44

有興趣icq密我   :199505194

或留msn/icq
頁: [1]
查看完整版本: 放ac...史進ser