奸商 發表於 2010-8-25 23:21:36

這才是特警

daVeC66lEsw

andyyeung0927 發表於 2010-8-26 11:22:46

無限咁多個讚好="=
無計LA...菲律賓既S.W.A.T(特警)既意思係"Sorry, we aren't trained"

Rayc 發表於 2010-8-26 11:23:07

我覺得似軍人多d姐

vbnn20 發表於 2010-8-26 15:27:35

:76;菲人窮咁多,點同佢地比

極神 發表於 2010-8-26 18:43:12

聽講菲警在823前岩岩做完演練,又係巴士上拯救人質...

話說片中特警就咁沖入去,但係823中的巴士係睇唔到入面,而且人質坐在窗附近,網上就流傳有人質被玻璃鎚打死...呢d就係演練同真實的差距

雖然如此,我亦好火菲警,如果比支M-16我,一定掃死他們,貪生怕死,可惜見不到轉機,只得忐忑的心 永遠傷悲,入夜等白晝 剩下傷痕開始結焦那胸膛城內 快要變作困獸鬥人人尋仇赤腳走

Rayc 發表於 2010-8-26 19:06:47

話說片中特警就咁沖入去,但係823中的巴士係睇唔到入 ...
極神 發表於 2010-8-26 06:43 PM static/image/common/back.gif

網上就流傳有人質被玻璃鎚打死
呢個我就話未必
個鎚好似無血

tung 發表於 2010-8-26 19:39:50

話說片中特警就咁沖入去,但係823中的巴士係睇唔到入 ...
極神 發表於 2010-8-26 06:43 PM static/image/common/back.gif
CNN證實,三名中槍遇難者乃被菲律賓警方誤殺,其中一名靠牆的遇難者,則在警方用大鐵槌敲打車窗時直接擊中頭部置死! 死難者都係菲警殺
聽說不是CNN出品....
英文唔識睇...
http://edition.cnn.com/#fbid=UiGrvOjZPgX&wom=false
令外「CNN證實」 已經畀人濫用左
----------------------------------------------------------------------
潛水去

極神 發表於 2010-8-26 21:14:04

聽說不是CNN出品....
英文唔識睇...

令外「CNN證實」 已經畀人濫用左
-------------------------- ...
tung 發表於 2010-8-26 07:39 PM static/image/common/back.gif

蘋果...集合左網上精髓

EFX_-HR5LhM&feature
頁: [1]
查看完整版本: 這才是特警