lok626 發表於 2006-10-1 17:08:09

彩票怪!!死人頭!!

一日.....我係陽太極掛緊機.......

突然有人就引左勁多怪黎諗住佢自己打....

之後我就見到有隻19號頭目啦.......

我聽人講D"頭目"好勁.....所以我冇理佢....自己繼續打鬼啦.......

點知佢唔夠成班怪打....就引哂D怪比我隻英打......

我諗冇咩啦.......我隻英夠打喎=3=

但係....佢居然比哂D怪我之後......又引班新既黎

但係今次怪佢自己打哂....引隻19號頭目比我.......

我諗住收英啦.......點知因為佢引左太多怪黎......

搞到我.....log爆.......然後.........嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚

之後我番番去....一開英......隻19號頭見就追住我隻英黎打.....又死一次.......嗚嗚嗚嗚:19:

死人19號!!!!!!!

玉樹臨風 發表於 2006-10-2 14:40:22

咁唔關得晒19號頭目既事啊, 你隻英係俾人引太多怪再加埋19號頭目先會死架。你未1轉最好先收英避開d字號頭目怪先。

lok626 發表於 2006-10-2 18:51:50

嗚......如果冇彩怪我實打到......我有得補英血.......

同埋隻彩怪應該距離我個掛英地好遠.......

都係個引怪既人衰:21:

夫子 發表於 2006-10-3 19:04:50

又係彩票怪:11:

夫子 發表於 2006-10-3 19:05:35

我買彩票中左7000

水月兒 發表於 2006-10-4 16:19:23

駛唔駛我借隻水月兒你打:18:

22782470 發表於 2006-10-8 21:02:28

原帖由 水月兒 於 2006-10-4 04:19 PM 發表
駛唔駛我借隻水月兒你打:18:

借比我:00:

leohk02311 發表於 2006-10-17 18:18:56

你係怪都怪引怪果個啦...
佢咁賤 !

TUNGLOI 發表於 2006-10-17 21:48:11

死人釆票怪.....咁鬼死勁...gm出左=冇出
咁鬼勁...邊個打佢:45:
頁: [1]
查看完整版本: 彩票怪!!死人頭!!