Oo暗龍oO 發表於 2009-8-20 10:33:53

公平交易 唔認數 重唔比我升lv 快入

今天我叫放金毛戰狼 個(趙碩之)密我買 一開始話5e5  我話ok 佢話沒錢

用點換 我話可用野換 佢話比我cc金豬  c左之後我話ok 佢話比d時間佢想想

我比左過  10min 其間佢問我點學技 我話宋江到有得學(佢問左佢fd先)

之後我話如果你沒換egg 可以叫你幫你學 佢想左一想同我換左 我好心比埋1個遼

軍旗幟佢 過左2min 話要換返 佢話個個fd都沒換(我味話唔係我問題)之後我話我講得好

清楚  佢話c唔清楚 要換返同人幫買150點話要50個坐騎能源箱買完之後先話唔要你地話得

唔得 換左就係換左++埋講得好清楚 話我昆佢 自己c唔清楚係我問題?? 

雪花之風 發表於 2009-8-20 12:35:52

利益上係唔洗換番比佢,因為你可以做既都做左,要說明既都說明左。就連睇都比佢睇左,念都比佢念左10分鐘=,=
最重要係一開始無講明可以退貨=.=

vbnn20 發表於 2009-8-20 13:12:31

:60;如果沒有能力真係是很慘的

夫子 發表於 2009-8-20 13:31:34

而家d小朋友真係……
奸又奸唔起,只係識ずず。

ben2602677 發表於 2009-8-20 13:41:22

換野換就無得退嫁-0-佢第一日先知?
下次見到佢小心D啦

Jui_Vidoll 發表於 2009-8-20 16:51:03

= =咩人黎嘎。咁都得..

samson1689 發表於 2009-8-20 19:48:48

唉.......真係無從入手...

339122 發表於 2009-8-21 08:22:38

咪又佢囉= =佢嘈下姐 你估佢真係有能力唔俾你升lv咩

aidangillen3 發表於 2009-8-21 09:10:32

無奈ING:71;

526 發表於 2009-8-21 09:13:14

:71;無奈
..........
頁: [1]
查看完整版本: 公平交易 唔認數 重唔比我升lv 快入