Blue_Moon0829 發表於 2006-9-26 14:08:28

次次都係我同蕭楊佐男女主角,E+佢嫁佐人...係賣應該換女主角呢...

夫子 發表於 2006-9-26 18:54:47

我要元月稱號:08:

極神 發表於 2006-9-26 21:55:17

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-9-25 09:08 PM 發表
次次都係我同蕭楊佐男女主角,E+佢嫁佐人...係賣應該換女主角呢...

她係娶佐人:00:

一係幫你+個幻幻, 她說想做主角(閒角):07:

Blue_Moon0829 發表於 2006-9-28 12:44:54

幻幻...
個男主角甘靓仔 ,佢會怕丑架:14:

極神 發表於 2006-9-28 17:10:41

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-9-27 07:44 PM 發表
幻幻...
個男主角甘靓仔 ,佢會怕丑架:14:

咁你想who做你女友:05:

jacoblucky 發表於 2006-11-12 13:03:03

我都想做,好人我唔想die   plz                              招式:灌水火龍掌,回水術=我用haha:22:                           
極極極=極神            把攻擊力爆出,全體爆裂把110m內人hp-99.9%   (自己die)只有用回水術復活(賣花說花香):26:
zeor大爆發=zeor        在一定時間內風大大幅増加  (加上火系招會加大火):28: :28: :28:

極神 發表於 2006-11-12 13:04:11

原帖由 jacoblucky 於 2006-11-11 09:03 PM 發表
我都想做,好人我唔想die   plz                              招式:灌水火龍掌,回水術=我用haha:22:                           
極極極=極神            把攻擊力爆出,全體爆裂把110m內人hp-99.9%   (自己 ...

你想叫咩名先

qazwsxedc132 發表於 2006-11-12 21:24:53

:24: :24: :24:

jacoblucky 發表於 2006-11-15 07:37:14

Jacob :01: :01: :01:
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 招人創灌水大戰列傳的招式