memekoko 發表於 2006-9-3 19:27:09

支持希望國度

Tenny:
唔好關個網站啦!!
如果唔係有e個網 就唔會有今日既我啦!!!
板主 我諗大家都係一樣唔想你汁左個網!!!
我都係個句說話..........。。。。。。。。。
三.......思.......而.........行........呀

waichiu 發表於 2006-9-3 20:28:08

我做任的時候我都係上你lee到 先知點做

我做任的時候我都係上你lee到 先知點做

heroboss 發表於 2006-9-4 17:56:02

果然希望愈大,失望愈大:09: :10: :19: :24: :47:
難道除左關網呢個方法,再冇其他方法嗎??? ><

bob 發表於 2006-9-4 20:22:31

支持唔好關希望國度:12:關左好唔開心嫁:09:我可能:47:

幻幻 發表於 2006-9-5 16:37:00

me very支持希望國度:12:

chunseong0718 發表於 2006-9-5 17:17:48

:12:tenny...dun close 希望國度lar....:09::10::02:

97458945 發表於 2006-9-6 05:14:24

聽到希望關店,我既心情好好好down:02:

我成日好多野唔明就上黎(差唔多日日都上):13:
一個咁好既網站,y 要 關 呢 ! ?

平時撞到新人,新人有野問,我就拎希望個網出黎,如果關店點算
網主Tenny,請繼續幫我地廣大水滸人

網主Tenny最後決定,我同老婆小湘 永遠支持
多謝關照咁耐:10:

九紋龍ser 名 白髮鬼黑骨堂 老婆 小湘 請多多指教

97458945 發表於 2006-9-6 05:22:04

http://www.hkfullhouse.com/ <== 我個fd整既網,只係一個論壇,竟得到雲起認可.......

反而希望國度得不到支持,雲起有眼無珠

希望國度比一隻黃金史進更值錢,網主唔好唔要佢啦:09:

錢買唔到 = 無價寶 = 希望國度 > 黃金史進

lineage 發表於 2006-9-6 18:38:54

支持希望國度~~~~~

lkw199286 發表於 2006-9-6 18:44:01

tenny我見到你更新左個網站,咁係咪表示唔關站呀?
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
查看完整版本: 希望國度 生or死?!?!