雲之刺客 發表於 2006-8-31 18:25:53

灌水大戰列傳(第7回一影的復活)

蕭楊:鋒bstc大人,水利斯丞死了,請你來收屍
鋒bstc:看來今次找到件[寶物],應該可以做到1件武器..............
鋒bstc:(叫水月兒,199911,KIT)蕭楊她找到果件[寶物],請快D去拿!!!!
(之後蕭楊就偷偷地叫鋒bstc扮醫生來收屍............)
鋒bstc:請問呢度係唔係有個叫做水利斯丞的死者???
藍月:係=.="他係度.............
鋒bstc:請你比他死屍我地,我地送他去食仙藥^^
(之後鋒bstc就叫武神皇帝準備神仙藥............)
鋒bstc:大王,我地可以做到武器出來!!!!!
武神皇帝:做得好~!~!我會比100兩黃金你^^
(之後武神就叫他的手下將水利斯丞的死屍拿走)
手下:人來,拿神仙藥來!!!!
(之後手下就將神仙藥比水利斯丞食......之後身體起了變化,之後實驗室爆炸:25: )
手下:大王,完成了!!!!
武神皇帝:我比個新名你,叫做影...............
影(水利斯丞):知道,主人...........
(之後就去突擊藍月他們............)
雲之刺客,ZERO,heroboss,calvinchan1993和極神:你不就係水利斯丞!?!?
影:我先唔係咩水利斯丞!!!!我叫做影!!!!!唔好怪我手下留情.................
極神:影灌水之術!!!!
雲之刺客:灌水青龍破!!!!
ZERO:影分身灌水斬!!!
heroboss:英雄灌水擊!!!!
calvinchan1993:(kukukuku.......)無雙灌水陣!!!!
(影就1擊擋了他們的攻擊...............)
影:今次我唔係來同你們打,而是來同你們打招呼(之後消失了..........)
藍月:是邊個做甘衰的野!!!!!!一定係有個人甘做..............
(待續)

鋒bstc 發表於 2006-8-31 19:00:19

寫到我奸d呀:07:

雲之刺客 發表於 2006-8-31 19:04:35

原帖由 鋒bstc 於 2006-8-31 20:00 發表
寫到我奸d呀:07:
你算好奸:07: 奸過武神..............

22782470 發表於 2006-8-31 20:03:38

:05: 點解做左奸人= =""""""

雲之刺客 發表於 2006-8-31 20:08:31

原帖由 22782470 於 2006-8-31 21:03 發表
:05: 點解做左奸人= =""""""
之後就寫你身體負荷唔到,變成1隻冷血無情的戰鬥怪物+ +

22782470 發表於 2006-8-31 20:21:18

原帖由 雲之刺客 於 2006-8-31 08:08 PM 發表

之後就寫你身體負荷唔到,變成1隻冷血無情的戰鬥怪物+ +

搞錯........

鋒bstc 發表於 2006-9-1 13:39:12

奸人唔好咩:12:?
頁: [1]
查看完整版本: 灌水大戰列傳(第7回一影的復活)