藍狐 發表於 2008-9-30 11:30:49

回覆 10樓 Tenny 的帖子

:47; 我在電腦室..........(學校)
他的名係殷X余.....他註冊都係為左搞Flash游戲姐..你可以查記錄=.=更何況他都冇犯錯!

Tenny...下次如果再遇到類似的事...你封我ID都冇所謂......不過拜六我在學校搞....所以如果IP一樣我都冇辦法!

P.S:已家大馬放假, 就算有朋友來都晤係好出奇!

聽•雨•軒boss 發表於 2008-9-30 12:02:49

距犯既錯系厄帖

不過希望=   =當距初犯,原諒一次先喇

22782470 發表於 2008-9-30 13:08:15

原帖由 藍狐 於 2008-9-30 11:30 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
:47; 我在電腦室..........(學校)
他的名係殷X余.....他註冊都係為左搞Flash游戲姐..你可以查記錄=.=更何況他都冇犯錯!

Tenny...下次如果再遇到類似的事...你封我ID都冇所謂......不過拜六我在學校搞....所以如果 ...
但9點會唔會太晏呢?

藍狐 發表於 2008-9-30 13:15:16

回覆 13樓 22782470 的帖子

都講已家大馬放假...補習班8點開始(電腦班).......到10點....邊都算晏:49;

Tenny 發表於 2008-9-30 13:16:06

我都冇野好講啦, 不過請該會員好自為知.

奸商 發表於 2008-9-30 15:02:57

但我所知學校既電腦同網吧既電腦一樣所有既電腦都係唔同ip架喎
如果個間學校/網吧所以電腦同ip 甘未上唔到好多game同老師點察出邊個做左d唔應做既野
仲有一樣野 如果大家一齊上堂 一齊上網甘登入時間未一樣囉 都唔會差3-4min架

藍狐 發表於 2008-9-30 15:08:01

回覆 16樓 奸商 的帖子

你估先在安裝好平?全部連接老師的電腦的=.=
IP晤同我拜你為師:47;

我朋友原本搞著www.miniclip.com....
他見到我搞果個Flash游戲先講要....

所有電腦叻..係連接既..所以老師知道我地上著咩網=.=

冇錯..講係講補習班..但係老師都比我地自由..上咩網都的..除左黃色網.....

雪花之風 發表於 2008-9-30 23:20:47

回覆 17樓 藍狐 的帖子

下,係嫁咩?
但係我家的電腦差唔多
2個電腦
我的電腦連接到我哥哥的電腦
但係ip唔同(一個數字唔同)

sportboy 發表於 2008-9-30 23:24:58

:57; 我家3台电脑,我阿哥都有玩,ip都无同....

Tenny 發表於 2008-9-30 23:43:43

回覆 18樓 雪花之風 的帖子

咁都有分 真IP 及 假 IP.

真既就係router出街果個.

假既就係router分比電腦果個. (一定係 192.168.xxx.xxx)
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 又到捉人大行動