lamlokman 發表於 2008-8-23 16:35:48

我幫人post, 入呢睇下,好火

(我幫朋友post,受害者5係我,係我同學)
大家評下理
"唔好打我呀" 因為放野比我同學果時
價錢不合,佢做出了以下的行為,
佢仲大我同學,話佢係 "17t17p"的其中一個板主
大家評下理

受害者5係我,不過我好火!!
p.s.:好彩轉左林ser

wailokma 發表於 2008-8-23 16:56:20

乜事呀你~~
你同學關你咩事~~
你同學淆抵怕比人串?
叫人post?
小吾會大人?
你好火又點?
你fd 樣衰炸比人串 抵死lo
冇人叫你fd黑人憎
我同小吾玩咁耐都未同我嘈過
你fd 同小吾嘈過lo
小小事就話係希望唱人
冇錢就咪收野啦~
人地隻勁野 咁平放 你fd仲串佢
唉~~ 唔係你火 係我火呀
唱小吾
咪比我係你升lv睇到你升

lamlokman 發表於 2008-8-23 17:03:21

回覆 2樓 wailokma 的帖子

你乜事,冇啦啦串人
小吾大佢係事實
仲有,我fd冇串過小吾,
5好亂講野

qqqgirl 發表於 2008-8-23 17:07:49

有咩好火的????
{24} {24}

唔好打我呀 發表於 2008-8-23 17:08:02

唔該你啦,冇錢收野唔好學人收啦,覺得人地出價貴就晌道串人,咩野叫做"知你勁"呀
仲有呀,我幾時用17t板主身份黎大你呀,同埋咁樣點大到你呀
老實講句,你一句話唔收之後比我解釋下,之後再話貴已經冇事,你又話咩野20lv鋼果300萬就有,我再同你解釋點解25lv會咁貴,你條氣又唔順,又要串我,唔夠我講又要唱我,你想點呀,你唱我咁又點姐,你串我在先,你已經係先燎者賤
唔夠人串就放上壇,又唔夠膽晌game入面曹,因為晌論壇,可以無限時間比你諗下點串番我嘛

lamlokman 發表於 2008-8-23 17:09:30

回覆 5樓 唔好打我呀 的帖子

我幫同學放上黎咋,關我咩事呀:25;

wailokma 發表於 2008-8-23 17:13:28

幫人幫人
幫人去死呀笨
佢唔post ?
淆呀

lamlokman 發表於 2008-8-23 17:17:37

回覆 7樓 wailokma 的帖子

我睇完你呢個post之後,我只諗到2個字 "收皮"

唔好打我呀 發表於 2008-8-23 17:17:45

仲有呀
"價錢不合,佢做出了以下的行為",呢句應該係我講,都味見過有人收野收到串人,之後上論壇唱人

lamlokman 發表於 2008-8-23 17:18:46

我講左,我只係幫人post:54; 5好咩都話我
頁: [1] 2
查看完整版本: 我幫人post, 入呢睇下,好火