qubertfung 發表於 2008-8-2 16:47:31

寵物旦

我係京見到有人放樣叫做寵物旦既野,個描述話使用後可隨機獲得寵物旦一隻,咁係咪咩寵物既旦都有機會出架,會5會有LV限制淨係出1-2LV寵?請知道既人答我PLZ:83; :83;

saxon 發表於 2008-8-2 17:17:00

:49; 幾等級都可以叫寵物,不過浮孵化寵物蛋就要50lvl以上

qqqgirl 發表於 2008-8-2 18:45:31

回覆 2樓 saxon 的帖子

{21} 谁说的啊。。。???

我40lv就可以孵化寵物蛋了勒。。。。。{22}

qqqgirl 發表於 2008-8-3 17:18:27

回覆 1樓 qubertfung 的帖子

你打错了。。。。不是“寵物旦” 是 “寵物蛋”。。。。。{03}

http://108.tennyy.com/petsystem4.html   

寵物資料有一级宠物,二级,三级,四级,五级 和 特殊宠物介绍 。。。去看看一下。。。。

qubertfung 發表於 2008-8-8 14:08:48

我想說我是樓上都5解了我的意思了,我想問我是圖中呢個寵物蛋

電電豬 發表於 2008-8-8 14:58:30

:75; 呢種蛋only 出1lv寵

qubertfung 發表於 2008-8-8 22:34:21

原帖由 電電豬 於 2008-8-8 02:58 PM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
:75; 呢種蛋only 出1lv寵
呢個就係做任出個個蛋??

電電豬 發表於 2008-8-9 15:21:59

:80; 任我就冇做過,不過之抽野身上仲留左30幾粒蛋,:75; D 1LV寵最大用處係開倉庫

qubertfung 發表於 2008-8-10 11:11:30

另外呢我想問寵可以汁到D咩架,大家可5可以將你地既經驗POST出黎分享下:65;

gordon225 發表於 2008-8-11 19:28:10

寵可以汁到:月盒 大塊肉 近自己lv既裝 藥草 高級藥草 金倉 大碗酒(唔知係咪)
                     天箱 元蛋 熊頭 c頭 屎頭 等等
佢應該係話做任務等級要50lv - -"
其實咩lv都可以孵寵物蛋
同埋愈高lv既寵物愈難加成長度
即係要愈多既寵食去養
頁: [1] 2
查看完整版本: 寵物旦