yt001229 發表於 2006-8-15 15:52:54

戰鬥/智文人全面睇(+點方法,升lv技巧,團隊方向.......)

戰鬥/智文人全面睇(+點方法,升lv技巧,團隊方向.......)

文人,多數就玩全智,但係你想單升?我都教埋你單升文人要點升.

團隊升法:
好明顯係全+智啦,用毛筆,不個你新手個時冇人幫升,一定升到你悶~所以呢個我唔提議玩,但當然,高lv梗係有用啦~

呢個重要啦,留意

戰鬥文人(推薦)<--------單升

呢個我有玩開,幾好用,好玩個全智,你玩得好,一定升得快個莊客~!

開新手個時,5點全+体,之後係你未有30体之前都唔好+敏/攻住.

到你30体個時就要留意!你可以做敏体/攻体!~(敏:唔洗消咁多魔保血,攻:極速清怪)<-----2選1

當我決定左升攻体啦,咁+點就要留意,攻和体要保持20距離(如:50体咁我就要30攻)<-----你想問我y要相差20?因為文人易死,所以体比攻重要~

打怪技巧:呢個我唔講相信大家都知道啦,就係要打打打打打,打到冇血就保,冇魔就坐~<---易到秘~

升技方面:都一樣咁易啦,一開始+到保血個招10lv之後個d只要升到i全部技就ok啦~

kenneth1234 發表於 2006-8-16 23:11:32

我唔鍾意禁點@@我鍾意+爆hp

5b1031 發表於 2006-8-17 13:06:51

我鐘意一開始+晒智,跟著係咁做任,組人升lv,學在四字組隊爆(要高lvD先好爆)

lineage 發表於 2006-8-17 16:51:02

咁打法下年都未1轉la.............

yuta 發表於 2006-8-17 19:05:16

咁打法,未一轉都已經想刪ac
文人加力把鬼呀
頁: [1]
查看完整版本: 戰鬥/智文人全面睇(+點方法,升lv技巧,團隊方向.......)