jakeelf 發表於 2006-8-15 06:34:57

茶果出沒地

請問各位大大...可唔可以列出全部茶果出沒地以及坐標丫..唔該哂

ely 發表於 2006-8-15 08:02:11

你唔知只左滄道有嫁咋咩?下!

q808p 發表於 2006-8-15 11:46:08

好多架WO...
你不如在滄洲..周圍走打多 D..會有茶MO 出WO.....
太多.啦...

software 發表於 2006-8-15 16:06:54

轉貼的...

滄洲道 - 露筍(-5,126) , 白霉菌(-29,-134)
     小白(123,-119) 

白沙塢 - 白蛇(-164,163) , 滄洲嘍囉(-25,-32)

景陽岡 - 墓地(-70,216) , 戰魂(201,143)
     白額虎(141,-112) , 劉峰(-165,-184)

翠平山 - 小雨(3,-9) , 北方山賊(102,135)

獨龍山 - 張軍(53,-147) , 頑仙童(-18,31)

蝙蝠洞 - 石頭怪(23,170) , 吸血蝠(77,127)

金剛洞 - 猛火紅龍(-22,47) , 骷髏槍將(-170,-86)
     骷髏刀兵(206,-185)

太極岩 - 幽靈(81,61) , 魔牛將軍(-79,-37)

紫金山 - 血剎野貓(-134,186) , 一星豬(-206,-14)
     二星豬(177,-18 ) , 血剎山貓(159,-181)

野豬林 - 大官人(-138,136) , 惡野豬(147,-159),
     惡野豬(-13,-165)

大草場 - 桃木怪(170,-187), 金剛惡霸(無記低)

白芽灣 - 小海星(-9,164), 冰八爪魚(無記低)

batlong 發表於 2006-8-15 18:42:48

很想请问一下,白芽灣后的地图都没有钢铁茶果了吗???

jakeelf 發表於 2006-8-16 11:14:17

software, 你e個資料咁似做任d npc位置咁既:25:

software 發表於 2006-8-16 11:59:55

原帖由 batlong 於 2006-8-15 06:42 PM 發表
很想请问一下,白芽灣后的地图都没有钢铁茶果了吗???

應該有, 但我唔知, lv唔夠-0-
同埋, 轉貼果面無更新人. o.o
頁: [1]
查看完整版本: 茶果出沒地