雪花之風 發表於 2008-7-8 22:18:46

回覆 1500樓 kwokwai123 的帖子

點知打唔死= =
人們請了雪花之風
一把風吹走左:18;

kwokwai123 發表於 2008-7-9 13:14:31

tenny 第二次出場一出場便打死左雪花之風
我做左 tenny ga 手下 @ @ 消滅左地球.............

lamlokman 發表於 2008-7-9 18:22:14

回覆 1502樓 kwokwai123 的帖子

之後我睇5過眼~~~~用屁屁把 kwokwai123變左我的手下:55;

kwokwai123 發表於 2008-7-9 20:07:01

tenny 做左一個超級怪獸打死左你

lamlokman 發表於 2008-7-9 21:39:40

回覆 1504樓 kwokwai123 的帖子

我返生..........仲請了雪花之風

andy88852 發表於 2008-7-9 23:17:29

kwokwai123好過份= =我刀上陣

極神 發表於 2008-7-10 18:07:03

回覆 1506樓 andy88852 的帖子

最後極神出來,1招秒哂所有人,所有人死哂永不超生:44;

kwokwai123 發表於 2008-7-10 20:08:39

極神唔是死左 la ma 1479 1484死左 2 回
我地地球滅左 火金木水土星+月球組成6國攻打極神 @ @,,,,,,,,,,

lamlokman 發表於 2008-7-10 20:42:19

回覆 1508樓 kwokwai123 的帖子

佢係天使........有不死之身.......

雪花之風 發表於 2008-7-10 20:51:27

回覆 1509樓 lamlokman 的帖子

但係最後比雪花之風封印左
不死是沒用= =封印了!!!
雪花之風再次出現!!!!!幫人們重做地球
就這樣給雪花之風管理下
天下太平:32;
頁: 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 157 158 159 160
查看完整版本: 故事接龍區(3)