cde1996 發表於 2008-2-24 14:32:58

回復 1300樓 極神 的帖子

送左分比我之後﹐我就成為極神的守護神

andyhidy 發表於 2008-3-6 14:42:52

:44;用周大俠嘅乾坤大挪移將時間倒流~喺中毒之前走佐~

zex99x 發表於 2008-3-8 22:38:39

原帖由 andyhidy 於 6-3-2008 14:42 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
:44;用周大俠嘅乾坤大挪移將時間倒流~喺中毒之前走佐~

點知道泥個方法失敗左, 時間轉移5到, 之後cde1996同極神成為好朋友.

P/S: 你個故事5好整得咁怪, d人都5知道點繼續落去 :49;

andyhidy 發表於 2008-3-9 03:52:33

周大侠由于发功失败而走火入魔...最终话为青烟一缕飘向云霄...
远处传来一阵阴森嘅风..cde同極神同时听到...听到.....听到..........有人话..
"i will come back......"{01}

1515 發表於 2008-3-9 21:47:21

之後他又講I think i will no more come back:57;

極神 發表於 2008-3-9 21:54:37

back係咩意思呢@@?

1515 發表於 2008-3-9 22:46:19

原帖由 極神 於 2008-3-9 09:54 PM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
back係咩意思呢@@?

back係返黎

andyyeung0927 發表於 2008-3-10 12:21:22

黎玩過未架你-.-你應該對呢字唔係對back字

andyhidy 發表於 2008-3-12 01:31:13

{17} 咁耐都冇人接落去..喺时候开过个新故事喇~~

zex99x 發表於 2008-3-14 23:22:49

( 真係好耐好耐無人接落去,我黎開心故事 ):49;

好耐以前,有個名叫andyhidy ge 大俠見到個好令仔ge 阿公 :49;
頁: 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 [131] 132 133 134 135 136 137 138 139 140
查看完整版本: 故事接龍區(3)