puwach123 發表於 2008-6-16 06:48:53

42個爛GAG大全(上集)

1. 巴斯光年殺左條龍之後變左咩?殺龍巴斯

2. 條蟲爬去皇帝條j度你估係咩?爬龍舟囉

3. 有一日公仔軟糖行行下路,行左一陣,佢話:「我隻腳好軟」

4. 當你看完A片後要作什麼?看B片!VCD是分開兩隻的唷~~!!

5. 有一日小明行行下街果時覺得隻腳好酸,原來小明踩中左舊檸檬

6. 國際機場男廁.................... ..乜能都有

7. 從前有個gag掉左落地.........無爛到

8. 咩植物識溜冰?花,因為花式(識)溜冰

9. 皇后似咩?似廣場,因為皇后像廣場

10. 咩玩具唔可以係船玩?爆旋陀螺

11. 有乜野慘過食屎?食兩舊屎

12.郭富城唱咩歌?唱"這歌";去中國唱咩?"唱"人民幣

13. You go to a ball, but you do nothing , what do you do? Whole night stand

14. 小明成日上甜網,搞到成部電腦都係蟻

15. 有一塊火腿同一條腸仔放左落同一隻鑊度,點解佢地唔傾計?因為佢地未熟

16. 讀完中五讀乜?讀下午

17. 點解唔可以係船上講笑話?因為個海聽到會笑,咁就會引起海嘯

18. 食乜野昆蟲會瘦?蟻...因為食蟻瘦

19. 用身體上邊樣野可以修飾雙手?答案係毛髮(毛髮可修飾的一對手)

20. 機械人最鍾意扮咩?扮焦

jacky360279 發表於 2008-6-16 17:34:19

20. 機械人最鍾意扮咩?扮焦 唔明

夫子 發表於 2008-6-18 14:34:41

回覆 2樓 jacky360279 的帖子

扮焦
激光

lamlokman 發表於 2008-6-19 13:46:37

快d出下集啦
好好笑{05}

anthony1992 發表於 2008-6-21 10:16:33

原帖由 puwach123 於 2008-6-16 06:48 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
1. 巴斯光年殺左條龍之後變左咩?殺龍巴斯
我果陣問我老豆巴斯光年殺左條龍之後變左咩?
佢問得仲好笑,
佢問我係唔係巴斯伐龍(爆屎xx):85;

~JaNeT~ 發表於 2008-6-21 10:54:01

幾時出埋下集(@14)

zzzz020031 發表於 2008-6-24 11:56:08

回覆 6樓 ~JaNeT~ 的帖子

下集呢:85; (@23) (@23)
頁: [1]
查看完整版本: 42個爛GAG大全(上集)