fuszeyeung 發表於 2008-4-21 18:00:29

關於玄武岩的問題.

1.入左去玄武洞會5會俾開左紅?
2.有冇lv限制??
3.野豬林係邊?
4.要俾幾多錢??
5.d怪能力值?
6.有冇得cake住d怪的地方?
7.係5係點都會有果d玄武eq??
順帶一問,有冇人玩大馬林沖ser?我叫jasonfu,識我留名,唔該!

fuszeyeung 發表於 2008-4-21 18:40:23

多謝飛雲z你咁睇得起我!

奸商 發表於 2008-4-21 18:51:19

1.入左去玄武洞會5會俾開左紅?      唔駛
2.有冇lv限制??                                    無
3.野豬林係邊?                                     紫金下個地圖
4.要俾幾多錢??                                 70000
5.d怪能力值?                                       上希望有得睇
6.有冇得cake住d怪的地方?                睇你識唔識cake住d怪
7.係5係點都會有果d玄武eq??            唔係

andyhidy 發表於 2008-4-22 20:00:54

1.入左去玄武洞會5會俾開左紅?      唔駛
2.有冇lv限制??                                    無
3.野豬林係邊?                                     紫金下個地圖
4.要俾幾多錢??                                 600000
5.d怪能力值?                                       上希望有得睇
6.有冇得cake住d怪的地方?            有
7.係5係點都會有果d玄武eq??          喺.杀到boss就会跌(我未试过
                                                            杀boss唔跌衫嘅)
頁: [1]
查看完整版本: 關於玄武岩的問題.