pongpongabc 發表於 2008-4-7 02:05:49

收林SER總兵AC

玩家名稱:黃小邦 / 戀愛行星 / ★小宇☆ / richie / ξ小煜◇°
玩家server:香港武松
聯絡方法:係到同我講或去武ser搵我 @@v
上線時間/聯絡時間 : 晚上多~~~通常9:00過後

--------------------------------------------------------

想開開心心玩 game~~~~~
依家個 ser 好亂,有好多煩野~~~~唔想再煩~~~><
所以想轉 ser~~~~@@v
如果有興趣可以搵我針針~~~
想收林SER總兵AC or 換我係武 ser 的 ac 都得~~~ thx 各位 ^^

P.S. 要有裝 ar >< 唔係玩唔到~~~~~

飛雲z 發表於 2008-4-7 11:24:38

原帖由 pongpongabc 於 2008-4-7 02:05 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
玩家名稱:黃小邦 / 戀愛行星 / ★小宇☆ / richie / ξ小煜◇°
玩家server:香港武松
聯絡方法:係到同我講或去武ser搵我 @@v
上線時間/聯絡時間 : 晚上多~~~通常9:00過後

------------------------------- ...

總兵都頭領帳號連最接近該等級排/塔裝一套-----售價hkd15,000/隻

或可直接收購全套51個總兵連山寨連歷煉之塔/白虎洞.....連成個香港林沖伺服-只售hkd888,000!!

保證一個人玩得開心到極點,不會亂成一團,沒有煩惱(如自尋煩惱另作別論)。

pongpongabc 發表於 2008-4-7 20:58:50

原帖由 飛雲z 於 2008-4-7 11:24 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif

總兵都頭領帳號連最接近該等級排/塔裝一套-----售價hkd15,000/隻

或可直接收購全套51個總兵連山寨連歷煉之塔/白虎洞.....連成個香港林沖伺服-只售hkd888,000!!

保證一個人玩得開心到極點,不會亂成一團,沒 ...

你o甘講有咩意思呢 ><
我都係想玩得開心 d 姐.....
唔通你地唔想有新血黎林 ser 玩下咩交流下咩~~~><

PS 我係好誠意想收的 ^^

飛雲z 發表於 2008-4-9 13:55:03

原帖由 pongpongabc 於 2008-4-7 08:58 PM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif

你o甘講有咩意思呢 ><
我都係想玩得開心 d 姐.....
唔通你地唔想有新血黎林 ser 玩下咩交流下咩~~~><

PS 我係好誠意想收的 ^^

{02}
point#1 果d價錢係我d總兵既價位! 你覺得貴最多送多套英雄珠俾你><"
point#2 講堅的,hk$888,000收晒成個ser最勁既人/裝/聲!諗起都超爽!(謹代表林沖ser所有總兵們及天字幫所有成員先致萬分謝意。)
point#3 只在個人立場對閣下提供建議令閣下在遊戲中得到快樂,如有得罪還請見諒!
頁: [1]
查看完整版本: 收林SER總兵AC