雪花之風 發表於 2008-3-9 12:15:32

恐怖小女孩鬼魂

警告: 有驚嚇成份, 要有心理準備
http://www.wretch.cc/blog/cat069&article_id=16640533#comment210122415

andyyeung0927 發表於 2008-3-9 13:57:01

不錯看
睇黎個位好朋友都有少少邪門,唔怕人的,可能係冤魂:56;

雪花之風 發表於 2008-3-15 20:21:06

回覆 2樓 andyyeung0927 的帖子

我幾驚下,貼哥陣冇睇...........到左晚上我睇左.........好驚

andyhidy 發表於 2008-3-16 06:09:50

:18; 冇睇就貼...厲害
:37;

雪花之風 發表於 2008-3-16 11:33:21

回覆 4樓 andyhidy 的帖子

當然,呢d係我的風格,早晨睇冇feel

wailun 發表於 2008-3-16 12:08:55

回覆 5樓 雪花之風 的帖子

:37; 看这些照片都要feel??:37;如果 晚上看的时后,你妈无端端叫你,那你会晕到吗?:26;

雪花之風 發表於 2008-3-17 14:27:50

回覆 6樓 wailun 的帖子

可能嫁.............睇鬼要晚上.................

andyyeung0927 發表於 2008-3-17 17:26:17

一定夜晚會恐怖架啦:49; 一邊睇,一邊係心裡面驚,就會開始覺得身邊有d乜咁,實嚇死你(d人所謂既遇到好朋友就係咁樣:自己嚇自己)

雪花之風 發表於 2008-3-17 18:37:40

回覆 8樓 andyyeung0927 的帖子

55,晚上睇好d ,現在晚上,d老人成日講晚上唔好講呢d野

andyyeung0927 發表於 2008-3-17 20:11:03

回覆 9樓 雪花之風 的帖子

講唔係唔比講,不過要有禮貌
禮多人同好朋友都唔怪
另外唔好用個[鬼]字黎形容佢地,用好朋友會好d,因為佢地唔鍾意比人用鬼黎形容

by the way,傾夠了,有野問用訊息問
頁: [1]
查看完整版本: 恐怖小女孩鬼魂