~銘~ 發表於 2008-2-29 07:25:53

太好人了 -____- 我單開都lag

stanley 發表於 2008-2-29 12:43:44

:83; 期待3月6號的來臨

andyhidy 發表於 2008-2-29 23:46:48

:60; 点解要3月6号呢..早D得5得..
:58; 太心急了..

zex99x 發表於 2008-3-1 00:02:11

等人黎抗議我, 咁我米省條功夫去做step-by-step tutorial{18}

殘乂月 發表於 2008-3-1 13:53:13

:65; 早d唔得咩

andyhidy 發表於 2008-3-1 15:44:32

:58; 冇人抗议噶.即刻post喇

zex99x 發表於 2008-3-1 16:54:41

好衰ga {28}

6號就來, 耐心等等lo :58;

andyhidy 發表於 2008-3-2 05:04:10

:61;竟然要我地捱多咁多日..呜呜.冇良心啊!!:42;

zex99x 發表於 2008-3-2 13:27:11

原帖由 andyhidy 於 2-3-2008 05:04 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
:61;竟然要我地捱多咁多日..呜呜.冇良心啊!!:42;

我知道你泥番說話無惡意, 但係都要講明d, 泥d說話5係針對你, 佢都針對全部tennyy會員. 係你地冇良心定係我冇良心, 我po左你地著數, 我就一d都冇, 而且你知5知要po泥個方法5係一大堆字跡咁簡單, 仲要有好多圖, 費好多精神去整...{17}

我得到係咩..威朢? 積分? 我5鐘意泥d耶ga {23}

雖然我鐘意分享, 但係我都明白有d耶5好隨便分享, 要知道有冇侵犯版權, 得罪人地, 或者係會5會影響其他人, 係泥10日, 我俾大家足夠時間去抗議, 5好話我無比大家發言ge機會. e+剩下短短4日, 如果無咩意外我就po

victorwss 發表於 2008-3-3 11:22:27

抗議, 你 post 左 shui hu 会冇平衡
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 一部電腦開10 ID但係部機一樣跑得快, 換user 5會慢 [ 本貼已經停止服務 ]