最後之勝利 發表於 2008-2-14 18:23:45

回復 10樓 andyyeung0927 的帖子

:60; 佢諗到就up到ga la- -
仲有"才女"<------包括埋外內之美..:58;
= =內在我唔知..但外在就:44; ....

咁蕭楊我只可以認為佢係一個 "有才之人" =,="

andyyeung0927 發表於 2008-2-14 18:25:13

回復 11樓 最後之勝利 的帖子

計埋佢啦:49; 個個人睇完個幅相都讚,就算唔睇呢樣都睇佢一身好武功,亂講野因住八年後佢取汝首級:49;

最後之勝利 發表於 2008-2-14 18:31:21

回復 12樓 andyyeung0927 的帖子

:60; 要取吾之首級...
佢有d難到- -:58;

andyyeung0927 發表於 2008-2-14 18:34:30

回復 13樓 最後之勝利 的帖子

佢去到溫哥華無耐就同個到d女仔嘈大鑊:49; 佢仲話遲早挑死個d女仔:49;
照我話呢,都係小心d好

最後之勝利 發表於 2008-2-14 18:39:24

回復 14樓 andyyeung0927 的帖子

:60; 佢e d就係難度la- -
我一早話要佢忍..
佢5忍...
佢一唔忍..就比人搵到佢弱點...:85;

andyyeung0927 發表於 2008-2-14 18:55:12

回復 15樓 最後之勝利 的帖子

總之你就小心d好
我就唔怕:38;

最後之勝利 發表於 2008-2-14 21:14:54

回復 16樓 andyyeung0927 的帖子

:85; 我都唔怕.....:85;

andyyeung0927 發表於 2008-2-14 21:35:29

回復 17樓 最後之勝利 的帖子

憑你好似差d喎:85;

聽•雨•軒boss 發表於 2008-2-14 23:36:48

回三師弟:你呢條食得既長條筒形物體。。。。:85;
回三哥:5系嘈大獲,系佢5中2我,講我壞話:61;

最後之勝利 發表於 2008-2-14 23:56:20

回復 19樓 聽•雨•軒boss 的帖子

:85; 又唔見我比人講壞話ge?:85;
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 情人節獻禮@@新作一篇