andyhidy 發表於 2008-2-7 14:18:55

有冇高手可以幫我解決我個遊戲問題?

見下圖。點解決?(唔知發邊版所以發主版,發錯佐嘅請原諒)

Tenny 發表於 2008-2-7 14:22:02

回復 1樓 andyhidy 的帖子

似係display card 問題, 試下update display 試下.

andyhidy 發表於 2008-2-7 14:36:35

今朝之前都冇事。玩下玩下個畫面就突然蒙佐。蒙一陣又好番。過一陣又黎過。后來就開始有部分NPC睇唔到。関佐水滸再開過之後就變成上邊嘅樣。。

要更新顯卡軀程?其他野都好正常。。。就水滸會係甘樣。激死。琴日先開佐件202雙龍今日就玩唔到

操控自如 發表於 2008-2-7 18:40:48

-0-..
咁邪...你試下比左件202我...可能會無咁既情況{18} {18}

Tenny 發表於 2008-2-7 18:43:18

回復 3樓 andyhidy 的帖子

如果淨係水滸有問題, 咁你試下uninstall隻game先, 可以裡面某d貼圖files有問題.

andyhidy 發表於 2008-2-7 20:23:34

tennyy 實在太醒啦!中午嗰陣我又係甘唸,於是就刪佐個game文件夾(放滿icon嗰個)
係歷時5個鐘嘅更新以後。我上得番了。。

多謝曬甘多位嘅幫忙同關心。。

4樓大哥我都好想俾件202你嘎!不過好番。。冇辦法。。下次先~:56; (choi !!! 仲有下次)

另外: 我係大馬官網發問,D人嘅回答:

原帖由 911205 于 7-2-2008 02:52 PM 发表 http://myforum.mycnx.com/images/common/back.gif
:71;relog 就可以了!醬都不會:04;

我有十足嘅理由相信佢儅我傻嘅。

副: 俾4樓大哥過目下件202雙龍(新年任務開嘅)
多謝多謝~

Tenny 發表於 2008-2-7 22:01:06

回復 6樓 andyhidy 的帖子

不過就算我重新裝都唔駛要5個鐘, 可能大馬線路太遠啦.

andyhidy 發表於 2008-2-8 02:48:55

好唔妥佢。。一個星期更新一次,基本上重開服務器嘅時候起到第二日朝早都係無法更新嘅。
頁: [1]
查看完整版本: 有冇高手可以幫我解決我個遊戲問題?