武王 發表於 2008-1-26 18:46:13

在美國,很多人都有支槍放在家

s!u浩 發表於 2008-1-27 14:28:33

呢個笑話我睇過,係本書到睇既,但係有少少唔同wo,佢係話叫個女傭囉支槍ko姦夫淫婦,個女傭去搵,但係搵唔到,只見到得把刀,跟住就用左把刀ko左佢地(我睇既係咁)

pknoname 發表於 2008-2-2 22:48:12

第2d論壇果到睇個啦-.-

雪花之風 發表於 2008-2-4 10:37:24

回復 12樓 s!u浩 的帖子

下係咩,你睇本書叫咩名

wailun 發表於 2008-2-5 17:07:17

:09; 如过我家有一个这样的女佣就好咯:07; :14;

冰雪 發表於 2008-2-6 00:14:35

醒到爆,殺完人先問點搞,好野好野~

s!u浩 發表於 2008-2-8 20:29:16

回復 14樓 雪花之風 的帖子

我睇本書係咁講的:女傭謀殺一對正在牀上纏綿的男女,被捕後判以死罪。當佢死左之後黎到地獄果時,冤家路窄,撞到俾佢殺左果對男女。果對男女一見到佢,就眼火爆,去問佢:喂!我地兩個同你無怨無仇,點解要殺我地,快d講!女傭嘆左一口氣就話:一日都係個電話囉!果日...突然有個男人打電話黎,一開口就問:哈囉,請問你係邊個?我就話:我係呢間屋既女傭。個男人就話:咩女傭呀?我係呢間屋既主人,我明明冇請女傭wo!我就話:我係今朝先俾呢間屋既女主人請番黎既。個男人話:哦,我係佢老公,佢係唔係到?我就話:下,你係佢老公!?!哎呀!佢同一個男人係樓上面搞緊野!我以為果o個就係佢老公添。呢個男人聽完之後,眼火爆,大鬧左一陣之後,就開:你想唔想賺1千萬?我就話:梗係想啦!個男人就話:你即刻去廚房隔離間房,將個拖桶入面支槍囉出黎,將個兩條友ko。我話:好,反正我最憎姦夫淫婦。我將電話放低之後,就去搵支槍,不過搵唔到,淨係搵到個斧頭,就用斧頭將你地ko左。然後我就番去問個男人:咁屍體點處理?男人話:哼!將佢地掉去個游泳池到!我話:咩游泳池呀!呢到都冇游泳池!個男人話:你咪傻啦!比華利山別墅有邊間屋會冇游泳池!我就話:但呢到係鑽石山wo!個男人話:下,鑽石山?!嗯....對唔住...我可能....打錯電話...  ∼end∼           本書名叫:鬼笑話

lcuclcu 發表於 2008-2-13 22:40:25

他为什麽知道有枪在書桌裡
:74; :74; :74;

lcuclcu 發表於 2008-2-13 22:42:01

没理由美国人会说华语
:82; :82; :82;
頁: 1 [2]
查看完整版本: 女傭接電話