飛雲z 發表於 2008-1-25 10:09:45

我係梁朝偉.....超好笑的說。

有個學生問一個老師問題:「老師,咩叫生氣,憤怒,嬲到震同埋哭笑不得呀?」
老師:「等做過實驗過你睇,你就會明!」
跟住佢就響電話薄道,搵左個叫曾志威既人,打左佢既電話...
接通後...
老師:喂!!!唔該梁朝偉丫!
曾志威:你打錯喇∼
老師:咪扮野啦,我知梁朝偉響道既!
曾志威:都話你打錯!
跟住就cut左線。
跟住,老師即刻打多次比佢,
老師:唔該梁朝偉丫!
曾志威:你乜水呀?話左冇呢個人!
老師:唔好吹水啦∼我知佢響樹既!
曾志威:話左冇,低能嫁!
又cut左線
跟住,老師又打多次比佢...
老師:梁朝偉丫唔該∼
曾志威:你到底係乜水呀∼咪無聊啦!
老師:我係劉德華,我要搵梁朝偉呀!
曾志威:頂∼你係劉德華我咪曾志偉...咪玩啦!
之後就好大力cut左線。
老師就同學生講:「呢d就係叫生氣!等陣就會比你睇咩係憤怒~」
於是又打左個電話去。
老師:唔該梁朝偉!
曾志威:你係咪五行欠打呀?搵梁朝偉就打去中國星啦!
又好大力咁cut左線!
老師又同學生講:「呢d就叫憤怒!而家就睇下咩叫嬲到震∼」
又打左一次比佢∼
電話一接通,
曾志威就話:xX你個zy丫!玩完未呀?
老師:我係稅務局既職員,請問你係咪曾志威?
曾志威:o...對唔住呀!頭先有人玩電話...你搵咩事呀?
老師:冇...想問下你梁朝偉係唔係道針嘛!
曾志威:頂,原來又係你個賤種!
又好大力咁cut線.
老師:「呢d就叫嬲到震喇!最後,要比你睇下咩係哭笑不得∼」又打左個電話去...
曾志威一聽倒電話,就破口大鬧:頂!你條xx玩野牙?
老師:唔好意思呀,我係梁朝偉,頭先有冇電話搵我?
曾志威:.....shit!

marco24432080 發表於 2008-1-25 13:49:16

哦你說燥口:47;

無敵殺人狂 發表於 2008-1-27 11:25:55

回復 1樓 飛雲z 的帖子

:85; 哈哈超好笑笑到我就快死

crazywoody96 發表於 2008-1-27 20:59:59

係咪貼過???????:48;

pknoname 發表於 2008-2-2 22:47:40

好似好好笑-.-不過笑唔出

雪花之風 發表於 2008-2-4 10:44:36

請物講粗口!!!!:37;

冰雪 發表於 2008-2-6 00:16:54

好好笑~哈哈哈~玩死佢~~
頁: [1]
查看完整版本: 我係梁朝偉.....超好笑的說。