武王 發表於 2008-1-20 16:14:33

新年活動之二 猜猜IQ題

這次我找左在笑話區出過的iq題

大家可以找回笑話區的iq題的答案來回答

對1題 1分

一人一次機會 不能用分身ac

1,咩動物要掉落水4次先會比水沖走?

2,黑貓同白貓一齊過馬路, 白貓比車撞低, 咁白貓會同黑貓講既第一句說話係咩呢?

3,一個女人去隆胸醫生話:兩個要1萬蚊,跟住個女人話太貴,轉1個,問要幾錢?醫生答咩?

4,如果有日你同你女友分手 ...因為佢移情別戀,同個醫生拍拖你好鐘意你個女朋友...咁你就日日都送左一樣野比個醫生!!希望醫生可以離開你個女朋友咁係咩牙??

5,咩植物識溜冰?

6,為什麼劉小姐堅持結婚以後不跟她公姓?

7,咩時候1+1=3

8,1=10,2=20,3=30,4=40,5=50,6=60,7=70,8=80,9=90,10=幾多??

9,小明個老豆有三個仔﹐大仔叫大毛﹐老二叫二毛﹐問三仔叫咩?

10,有個人中左箭,找醫生,把外面的幹斬掉,第2日,為什麼果個人死左?(自己出= =)

識的自己答,不識的找笑話區的帖

請大家隱藏自己的答案~~~

答案:
**** Hidden Message *****

暗流 發表於 2008-1-20 16:53:21

calvinchan1993 發表於 2008-1-20 21:14:59

【笨小浩】 發表於 2008-1-21 03:29:56

鋒bstc 發表於 2008-1-21 18:45:55

Firemonk 發表於 2008-1-22 10:20:22

hoyin2121 發表於 2008-1-22 19:54:35

飛雲z 發表於 2008-1-22 20:00:11

Dragon834 發表於 2008-1-23 20:43:17

A_A我要分喔

廢柴 發表於 2008-1-24 18:05:46

頁: [1] 2
查看完整版本: 新年活動之二 猜猜IQ題