KIT 發表於 2006-9-20 16:11:16

原帖由 朋分花用 於 2006-9-20 12:48 PM 發表
雲起想有人玩佢D game
                         佢地唔比人掛........就唔好出英雄啦!:21: :21: :21:
英係for1�2轉用既 唔係for你地掛機
 你地去拉經就升到啦 仲掛機黎做咩

雲之刺客 發表於 2006-9-20 21:13:52

英雄係咩人都用得,未轉,1轉,2轉,咩人都用得:46:
你個KIT都有問題的............

jason90 發表於 2006-9-25 09:33:21

你傻嫁!拉經!有種你就去白芽睇下有無人帶你!!!
叫人拉經!!如果人地唔組你!咁你升咩呀???
況且我唔信...玩呢隻game ge人唔會無掛過機!!
一定有!!

sam239 發表於 2006-9-25 16:17:15

你一轉左吾會掛英

會開英爆= =!!!!!!!!

justica1201 發表於 2006-10-1 11:25:30

搶怪就錯即!掛機冇錯喎!

asdfghjjj 發表於 2006-10-1 21:42:56

反掛機人將掛機d打死新手d英,反掛機,反時反打死新手d英,
反掛機d人又唔帶d新手升lv,搞到d新手都唔知去where升lv,

KIT 發表於 2006-10-2 07:49:15

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-20 09:13 PM 發表
英雄係咩人都用得,未轉,1轉,2轉,咩人都用得:46:
你個KIT都有問題的............
係咩人都用得但唔係俾你地D 未轉掛機用

KIT 發表於 2006-10-2 07:49:57

原帖由 jason90 於 2006-9-25 09:33 AM 發表

你傻嫁!拉經!有種你就去白芽睇下有無人帶你!!!
叫人拉經!!如果人地唔組你!咁你升咩呀???
況且我唔信...玩呢隻game ge ...
我試過啦 成炸人組我

冇人組未自己升囉

你地屎先升唔到姐

KIT 發表於 2006-10-2 07:52:20

原帖由 justica1201 於 2006-10-1 11:25 AM 發表
搶怪就錯即!掛機冇錯喎!
搶怪係唔岩

掛機都唔岩

個個錦努力升LV 你地就掛機

錦未好唔公平

雲之刺客 發表於 2006-10-2 11:02:20

掛機係冇罪的:11:
新手都用得..........
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12
查看完整版本: 水滸太多反掛機的人!!!