lewislewislewis 發表於 2007-12-22 20:18:47

急放262Lv職業殺手天監ac(可換同ser其他ac)

伺 服 器 名 稱 :武 松
遊 戲 玩 家 名 稱:職業殺手
Lv:262
上 線 時 間 : 不定

有雲起,有身分證(良好信譽,認証左)
(PS:)學左白虎破
齊技,冇錯技點,有死經,+錯少少屬點
水錢2000m到

9格裝備:
242如來項鍊                  252玄武頭帶                   252如來炎陽披

252玄武白虎法劍          262道士衫(+始計石)          252如來炎陽盾

242如來手鍊                   242如來道士鞋               252如來太陽飾物

+53速速裝                      101正石金豬                   101風車

物品:
大量1轉/2轉技書,雜物,小量材料,50↑↓寵食[小/中]

寵物:

.蟹仔      良好69.39%(3技)

英雄:
.黃金柴進      12/12Lv   5/6命

其他:
http://i27.photobucket.com/albums/c151/nakashima_yumi/screenshot_087-00003-1.jpg

交易方法:

e+pm左我先,
再+我msn:lewis_1994628@hotmail.com
面交,地點慢慢傾,
自出
成個放610蚊(可少議),
(送多個106破戒僧AC)
個post打得好辛苦,快d收左去....

sagax 發表於 2007-12-24 10:57:01

個ac$300放唔放???

lewislewislewis 發表於 2007-12-24 12:58:21

原帖由 sagax 於 2007-12-24 10:57 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
個ac$300放唔放???

300蚊就太平la:61;
一個201天監空ac都要90蚊la:85;
何況我262Lv,有裝,有1.24e水錢~.~:48;
再出多個價la:56;
係bo,+左我msn先傾=,=

lewislewislewis 發表於 2007-12-24 18:47:55

推推:56;
有冇人要=,=

lewislewislewis 發表於 2007-12-24 23:51:27

推推:85;
快d收la

lewislewislewis 發表於 2007-12-25 17:43:22

推推:60;
快d收la

lewislewislewis 發表於 2007-12-26 11:45:53

推推:22;
快d收la

武王 發表於 2007-12-26 16:56:00

是不是有得賣201天監空ac90蚊呀

lewislewislewis 發表於 2007-12-27 00:51:30

我冇=,=
前個排d人狂放先狂趺價
e+都冇ge la,
重有,話你知,
201Lv個d天監好低魔>>>37XX,
我個132風 水都有尼個魔攻la(101金豬+陰披)
你要去到242Lv到先開始高魔攻,
不過中間e段時間太難升,
所以你係要ge就直接收個高Lv d同有裝ac好過

P.S.你要唔要?我可以平少少放比你

武王 發表於 2007-12-27 19:12:04

回復 9樓 lewislewislewis 的帖子

我沒物錢:49; :49;
頁: [1] 2
查看完整版本: 急放262Lv職業殺手天監ac(可換同ser其他ac)